Gdzie mógłbym kupić taką zaślepkę? Moją prawdopodobnie zgubiłem lub ktoś mi podkradł...
Printable View
Gdzie mógłbym kupić taką zaślepkę? Moją prawdopodobnie zgubiłem lub ktoś mi podkradł...
Tego chyba nie da się kupić osobno. Możesz zarzucić temat na forum, gdyż kilka osób, które wymieniały wydech na podwójny pewnie tę zaślepkę ma na zbyciu ;)
Czy to nie to?
Załącznik 102282
To nie to. Ta zaślepka właśnie powinna wchodzić w ten element, który zaznaczyłeś.
Też poszukuje tej zaślepki, bo ktoś potrzebował mojej ;)
Lepiej kupić dwie rurki zamiast tej zaślepki ;)
No za 2 rurki chyba trochę więcej bym zapłacił, niż za kawałek plastiku :) Nie stać mnie teraz na takie wydatki.
Ja montowałem drugi wydech, ale niestety zaślepkę zużyłem wycinając z niej rant taki sam jak po lewej stronie...
Pozdrawiam.
- Rafał
Chyba o to chodzi, ale nie mam numeru czesci, tylko zdjecie:(
Załącznik 102360
Pozdrawiam:)
Mój sąsiad ma dwa tylne zderzaki do 159. Jeśli sprzeda z tego połamanego to mogę ją komuś podesłać. Info na PM.
Witam.Kupie zaslępkę na rurę wydechową
Witam
Również jestem zainteresowany zakupem zaślepki rury wydechowej po prawej stronie.
To nie jest dział bazar, ale trochę wam "pomogę."
Coś takiego jak zaślepka nie istnieje w sprzedaży jako część nowa, więc pozostaje albo jeżdżenie po szrotach i szukanie używanej zaślepki lub kupienie gdzieś zniszczonego zderzaka za ok.150zł a tylko po to żeby mieć zaślepkę.
Ja za używaną zaślepkę zapłaciłem ok.100zł
W drodze do mojej dziewczyny mijam kilka szrotów to jak jutro pojadę to popytam i dam wam znać.
Dokładnie tak. Ja zapłaciłem kilkadziesiąt zł + jeszcze coś tam za spawanie w punkcie gdzie naprawiają zderzaki. Lepiej przyspawać (lub samemu pobawić się lutownicą), bo z klejem trzeba trafić, inaczej problem może powrócić jak odpadnie. Nie dajcie się namówić na zdejmowanie zderzaka - u mnie tak najpierw chcieli robić - nie wiadomo po co, da się bez.
sprzedam Zaślepkę wydechu prawego ktoś potrzebuje proszę pisać na pw
Oryginalny zderzak na dwie rury nie ma nakładki zmniejszającej średnicę, stąd w przypadku montażu podwójnego wydechu
a) rzeźbisz oryginalną zaślepkę
b) kupujesz zderzak od dwururki
a) - pierdziele , byda rzeźbił
Ja też rzeźbiłem i efekt jest całkiem znośny. Kupno używanego zderzaka + malowanie = kilka stów w portfelu lżej.
Na prawą stronę można dokupić nakladke w aso taka sama jak jest na lewej. Nie pamietam dokladnie ale cena w przedziale 50-100zl.
A jak szukałem wcześniej to nie znalazłem...
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142541&stc=1
Element nr 9. Numer OE to 60688694. I tak uważam, że taniej i wcale nie gorzej wyrzeźbić nową ;-)
Wg ogólnodostępnego ePer cena to 38 euro, co wyniesie w polskim ASO pewnie i tak ok 100 zł.
Koledzy, nie nakręcajcie się niesprawdzonymi informacjami. Istnieją dwa rodzaje zderzaków, zderzak z jedną "dziurą" lub dwoma (firmowych w kwestii wydechu ). Część nr 10 i 9 na zdjęciu to wkładki termiczne (miękkie aluminium). Wielu użytkowników instalując drugi wydech wycina wypraskę i to wszystko.
Jakby ktoś miał zbędną zaślepkę od prawego wydechu to prośba o PW ;)
Potrzebuje zaślepki prawego wydechu, jak by ktoś miał to zapraszam na PW :) Pozdrawiam
wszyscy szukają prawej zaślepki a ja szukam prawej ramki zamiast zaślepki
mogę oddać swoją prawą zaślepkę w zamian za prawą ramkę
Wiec i ja tez potrzebuje tej zaślepki:)Nikos zrób sobie ze swojej te ramkę mysle ze nie bedzie źle:)ale i tak szkoda bylo by niszczyć tego bialego kruka:)czym jest zaslepka prawa:);)
Wystukano na Commodore c64
Jakby ktoś miał zaślepkę prawego wydechu do SW to chętnie odkupię.
Poszukuję zaślepki wydechu w sedanie z prawej strony, info na PW.
jeśli nikt się nie odezwie proponuję wejść na allegro, popatrzeć kto ma dużo części (też drobnicę) do 159 (carenzo, warsztat pusz i wielu innych), czyli przywozi rozbite auta i tu rozbiera i do takiego handlarza zadzwonić - większości drobiazgów nie wystawiają na allegro mimo że mają - np zderzak tylny połamany wala się gdzieś na kupie za magazynem.
ja swego czasu obdzwoniłem 10 okolicznych szrotów i znalazłem.
Dzięki za podpowiedz, pozdrawiam.
znalazłem ostatnio coś takiego na allegro http://allegro.pl/oryginalna-zaslepk...952845602.html moze kogos zainteresuje pozdrawiam
100zł to niezła przesada. Za niewiele ponad 100 zdarzają się całe zderzaki w kiepskim stanie z zaślepką.
Ja kupiłem zaślepkę za jakieś 50zł, z ogłoszenia sprzedaży całego zderzaka.
Ponowna prosba do forumowiczów...ktoś ma na sprzedaż taka zaślepke?
Tak mi przyszło na myśl - koledze Mati90 ostatnio ktoś wjechał w auto i potrzebuje tylny zderzak - zgaduje (zależy jaką ma wersję), ale 95% szans że z jedną rurą wydechową. Napisz do niego i się dogadajcie, może będzie miał dla Ciebie zaślepkę.
Pisał tu, szukał zderzaka i innych elementów:
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...lfy_159_a.html
mam zaślepkę ze starego zderzaka który poszedł na śmietnik po kilku parkingowych kolizjach, stan nie najgorszy już raz klejona do zderzaka ale do uratowania. Szczegóły na priv.
Załącznik 196740
Będę miał prawdopodobnie zaślepke z prawej strony, jak tylko założe nowy wydech to mogę oddać po pieniądzach. Stan raczej b.dobry, jak będzie ktoś zainteresowany to niech da znać.
właśnie szukam zaslepki na rurę wydechowom do 159 1.9 8v jak coś to wyślij SMS nie zawsze mam dostęp do internetu pracuje w berlinie przesyłka na adres polski płace przelewem albo przy odbiorze mój numer tel. 783943939