Od dłuższego czasu zastanawiam się co tu powinno się znajdować lub do czego to służy.
Trochę mam tam zasyfione, nie czepiać się :P
Załącznik 103664Załącznik 103665
Printable View
Od dłuższego czasu zastanawiam się co tu powinno się znajdować lub do czego to służy.
Trochę mam tam zasyfione, nie czepiać się :P
Załącznik 103664Załącznik 103665
Prawdopodobnie tam była popielniczka
to jest popielniczka
A to pokrętło białe na bocznej ściance oraz ta metalowa blaszka? Jeśli to jest popielniczka to najdziwniejsza jaką widziałem...
Dobra, sprawdziłem na allegro czy faktycznie tak wygląda popielniczka. To co jest w mojej Gtv'ce trochę się różni, ale mieliście racje - to popielniczka !
Pokrętło to pewnie od regulacji lusterek?
To ja się podepnę pod temat w mojej GTV po lewej stronie w nogach kierowcy niedaleko drzwi jest takie czarne pudełko od góry ma takie czarną zaślepkę gumową coś w tym stylu do czego to może być?
Zapewne wyłącznik bezwładnościowy pompy paliwa.
S3 mini wyklepało!
Piszesz o tym, ale pytanie było o coś zupełnie innego. Ktoś Ci podprowadził popielniczkę z dej dziury i tyle. Trzeba dokupić, zamontować i będzie prawidłowo wyglądało.
Faktycznie, nie zauważyłem tego małego pokrętła wewnątrz
to jest prawdopodobnie oprawa żarówki od podświetlenia popielniczki
Podejrzewam, ze to jakas zebatka oporowa. Pewnie po otwarciu popielniczka powoli lekko sie wysuwa;-)
Tapatalk.
Doladnie tak jest
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Do autora
Tak jak wszyscy Ci mówią jest to popielniczka a raczej jej hmm "baza" ??
Tam wkładasz ten "wkład" popielniczki do którego syfisz i go wyjmujesz z tego miejsca :)