Ciao !
Zapraszam wszystkich (!?!) chętnych i oczywiście tych co mają czas + kierowcę lub kierowniczkę :) na beczkę piwa u mnie :beerglass:
Koniec wakacji więc :P termin wstępnie ustalony na 31.08.2013
Printable View
Ciao !
Zapraszam wszystkich (!?!) chętnych i oczywiście tych co mają czas + kierowcę lub kierowniczkę :) na beczkę piwa u mnie :beerglass:
Koniec wakacji więc :P termin wstępnie ustalony na 31.08.2013
Ales termin wymyslil :mad:
No kurde koniec wakacji- to czego sie spodziewałeś? Połowy września?
Jak tylko będę na miejscu to chętnie zawitam:)
studenty majo do końca IX o ile pamiętam dobrze
p.s.
a może by ta beczka zostawić na SCP Kopiec Edition ?
Jo wstępnie byda :D
Mi ten termin pasuje i to bardzo :) Na mnie można liczyć.
PS. Przy tej beczce piwa 0,7 chyba będzie dobrze wyglądać co nie ??? :)
Pzdr.
Ciekawa propozycja ... trzeba obadać czy dam radę ;)
A ja muszę kierownicę tfu! kierowcę znaleźć :D
ja chetnie zawitam
To i może ja też zawitam
hmm..., a tyn keg to na łebka czy ino jedyn dlo syćkich???
Łosz pieruna, termin odpowiada, też będę :D
Też postaram się pojawić :) Będzie mocna tyska ekipa ;)
Ja już wiem, że jednak odpadam ... kawalerskie mam :)
:alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoh olic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic:: alcoholic::alcoholic::alcoholic:
Ostatnio byłem więc teraz nie dam rady:( Kara jakaś czy cuś?:P
Piwo to piwo niemieckie albo polskie ale beczka to nie to samo co keg :P;)
Piotrek zapewne mówi o takiej małej 5L beczułce piwa co nie ??? Dlatego ja wyszedłem z propozycja 0,7. Czy da ktoś wiecej ??? :)
Jak dam więcej to będzie powtórka z ostatniego kopca:) a tego byście nie chcieli:D
czy ja wiem ... :rolleyes:
Tym razem porządze z Wami. Najwyżej zalegniemy gdzieś pod drzewem na działce, a w niedziele Piotrek Nas obudzi, jak będzie wstanie :D
Ciao! Beczka to beczka a może dwie !?? Jaka ??? ważne aby się spotkać i ... muzyka będzie i pogoda tylko jeszcze więc co więcej trzeba ;)
:alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoh olic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic:: alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic:
A jakbym wpadł z Częstochowy to mnie przyjmiecie ? :P Z chęcią poznam alfaholików ze Śląska. :D
Jedno województwo ale region to zupełnie nie śląsk tylko Jura Krakowsko-Częstochowska. :P
Ciao! Pisałem wszystkich chętnych ,więc kto ma czas i ochotę :D Klubowicze z regionu śląska i nie tylko !!! Znam też klubowiczów z całego kraju i też mogą podjechać - zrobimy konkurs z nagrodą kto przyjedzie z najdalszej odległości . Dodatkowy konkurs z ... trafieniem do celu (bez lunety ) ;)
PS.
Można zabrać swój sprzęt typu : :dance3::dance3::dance3::ridinghorse::lol::beer::d ancing2:wiosło (gitara) kajak (krzesełko) itp.
to ja też będę :)
Oooo... to chyba będę ja :D bo aż ze za Tychów :D
Przypomnienie z pierwszej beczki ,która była w maju + adres są tu http://www.forum.alfaholicy.org/malo...na_3_maja.html
Pozdrawiam
W takim razie jako nowicjusz też chętnie Was poznam
Mogę również się załapać? Aczkolwiek nie wiem na 100% :)
Kurde czemu akurat 31??:mad: Może załapię się następnym razem:)
a z Opolskiego można podjechać ?????
Enku, jako ze na glupie pytanie zawsze jest glupia odpowiedz, odpowiadam: NIE WOLNO!!!! Z OPOLSKIEGO I KIELECKIEGO WSTEP WZBRONIONY!!!!!!