panowie,szybkie pytanko,dzie kupic takie sprezyny,pilny temat,chodzi o czas realizacji
mozecie polecic jakis namiar?
dziekuje
Printable View
panowie,szybkie pytanko,dzie kupic takie sprezyny,pilny temat,chodzi o czas realizacji
mozecie polecic jakis namiar?
dziekuje
ja jak i rybakmj zamawialiśmy tutaj http://www.ztr-tuning.pl/ jak tylko będzie miał na stanie to szybko Ci wyśle
Piekne dzieki,pozdr
Ja zamawiałem na www.eibach.pl i na przesylke do irlandii UPC czekałem tydzien :) na stronie eibacha sa za pro-kity za 630zł
Podpowiedzcie czy założenie takich sprężyn na standardowe amorki nie spowoduje szybszego zużycia amortyzatorów
Na pewno spowoduje, w poprzednim aucie miałem amortyzatory między 80-90% następnie obniżyłem auto i po 2 latach na sprężynach eibach -30 wszystkie wylały a auto zrobiło od tego czasu może z 10tys, więc nie sądzę iż w 159 będzie z tym lepiej, ja wychodzę z założenia że póki są dobre nie ma co zmieniać, jak zacznie z amorami być kiepsko wymienię już na amortyzatory bardziej sportowe np: Koni
Jeżdeli chodzi o firmę Eibach to my mamy w ofercie www.rally-performance.pl, jakby cos zniżka dla Alfistów się znajdzie i nie musicie przepłacać jak w wymienionych wcześniej miejscach, ceny zainteresowanym na priv, pozdrawiam