Witam, prawdopodobnie 31.08 w sobotę wybieram się na koncert do Żywca na Męskie Granie. Czy ktoś z forumowiczów wybiera się również?
Printable View
Witam, prawdopodobnie 31.08 w sobotę wybieram się na koncert do Żywca na Męskie Granie. Czy ktoś z forumowiczów wybiera się również?
Naprawdę nikt?
w tym czasie w Bielsku jest piknik lotniczy .
wiec raczej wybiorę lotnisko w BB :)
A o której? Bo może obskoczę to i to ;-)
Piknik odbędzie się 31.08-1.09 zarówno w sobotę jak i niedziele zaczyna się o 14 :-D
Wysłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 4
Ja nie wiem do końca czy ide, ale zeby zaparkwac Alfe w tych dniach na Zywcu bedzie raczej nie mozliwe :)
No coś trzeba będzie wymyślić ;)
teraz siedze w niemczech i wlasnie planuje zjechac do polski i chetnie pokaze sie tu i tu bo kurrrrr wkoncu by pasowalo potnac z klubu a widuje ceasto po bb i terenach zywca alfy z ramka klubowa cho na moja czekam juz ponad mc i slak mie trafio bo moja alfa tez mie scigo a to nie moja wina pozdrawiam kierowcow alfy i caly klub
Witam jak Bielsko to tez sie pisze ! ;)
Ok, kup bilet coś ok 30 zł i zgadamy się jakoś przed weekendem ;)
Bilet ? na miejscu ? bo nie za bardzo czaje :D
No mam nadzieję, że będą jeszcze na miejscu. Ja kupiłem tu- http://www.ebilet.pl/szukaj.php?t=o&oid=895
Zrób tak samo, będzie pewniej.
ok ook mysłem ze mi nie dodało , dzieki
Czy mieszka ktoś w pobliżu amfiteatru w Żywcu? Czy będzie można u kogoś zostawić Alfę na czas koncertu? Nie ukrywam, że bardzo by mi to pomogło ;)
Nie było tak źle z parkingiem jak ktoś pisał. Można normalnie było wjechać na teren amfiteatru za piątaka. Koncert super!!
Pojechaliśmy potem na noc zjeść jakąś pizzę. Pytałem na CB radiu gdzie jest najlepsza pizza w Żywcu- wysłali nas do La Sorpresa. Czekania ponad pół godziny na miejscu.. No ale nic myślę- może chociaż będzie pyszna. Cóż bardziej mylnego!!!
Masakra jakaś, albo brak soli, albo brak cukru, ciasto grube na 2 cm. Bez smaku totalnie... Żenada jak dla mnie. Skoro tam jest najlepsza pizza, to nie chcę myśleć, jaka jest najgorsza... Może jakiś mieszkaniec Żywca się wypowie na temat tej knajpy?
Też byłem, świetny koncert. Z parkowaniem nie było problemu. Stałem na parkingu przy jakimś barze. Może z 500m dymałem z buta. Polecić mogę kebaba przy rondzie.
kiedys to byla nalepsza pizza, ale kiedys jadlem i juz nie to samo co kiedys. osobiscie teraz gustuje bardziej w degustarze (przed mostem starym)
kebab najlepszy kolo budowlanki (ten sam ahmed co na rondzie ale kebab lepiej wchodzi), najlepsza knysza przy wjezdzie do tesco.
z zarcia moge polecic western'a i tamtejsze kurczaki.