Witam
Jak w temacie czy da się coś takiego zrobić w 156 FL ? Można zaadoptować jakiś mechanizm albo coś przełożyć z innego modelu żeby to działało ? :confused:
Printable View
Witam
Jak w temacie czy da się coś takiego zrobić w 156 FL ? Można zaadoptować jakiś mechanizm albo coś przełożyć z innego modelu żeby to działało ? :confused:
Cisza w temacie... :(
Ciche dni na forum :D. Ja też kilka razy pytałem w innych tematach i cisza :D.
Co do lusterek. To musiałby być mały mechanizm bo te nasze lusterka do wielkich nie należą. Teraz jak tu podłączyć, żeby razem z centralnym się zamykały...
Wątpię, żeby się dało to zrobić. Nie wiem jak w poliftach całych- składa się całkiem? Bo u mnie tak do połowy.
Tylko do połowy. Można by ze 166 lusterka wykorzystać ale było by dużo przeróbek.
Wyklepało S3 mini!
Jakby ktoś się podjął jakiejś próby, to chętnie to zobaczę ;)
W 156 FL składają się w 30% albo stopniach nie pamiętam :D a w 166 w 45. Ja bym się podjął (chyba) tylko co mi bd do tego potrzebne ?
bebechy z lusterek 166 + jakieś schematy jak kto to jest podłączone
Niw ma szans żebys wsadził bebechy ze 166. 156 ma za małe lusterka. JEdynie rzeźba wchodzi w gre. Wg mnie to mission imposible. LEpiej odpuścić tym bardziej ze w 156 lusterka całkowicie nie skladaja wiec to zbedny bajer.
napewno sie da. ale tez nie jestem pewnien, w serwisie Ci powiedzą i malo wezma. POZDRAWIAM