Stránka 3 s 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky z 21 do 30 s 41
    Uživatel Cyklista Avatar Piotrek1
    Nastoupil
    06 2012
    Žije v
    Varšava-Грохув
    Auto
    Alfa Romeo 156 2x 3.0 V6 24V & Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V & Grande Punto Sport 1.4 16V

Domyślnie

Kamil, doufám, že letos konečně uvidím auto

› Więcej...: 156 '00r 2.0 20V R5 Turbo, aby Teddy

Moderátor Znalec Avatar Teddy84
    Nastoupil
    12 2009
    Žije v
    Legnica
    Auto
    156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16

Domyślnie

Jsem GTXem díky Perun Turbo gr3071r se stalo gtx3071r, může být o něco nižší turbo bude probudit.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalka

Nastoupil
    12 2009
    Žije v
    Legnica
    Auto

Domyślnie

Неееет, to se budeme připravovat na sezónu. Ještě jednou díky, Petře, za směr na skate kozák. Alfa zaliczyla tlustý služby, pouzdra na horních балансирах principy práce syntezátor. Dolní pravý trw vzdal jsem vymyslel nový taky trw. Pouzdra centrální na nižší балансирах poddawaly mám pravidelně свалился, takže PU(a nikde jinde) Turbo teď zawisnie bude vstřikováním metanolu a kosmetika. No, a asi už jsem alfisti jsem změnil nádrže plánu na nový. 156 '00r 2.0 20V R5 Turbo by Teddy
    PS. Deska podle předchozí majitel obszywana bylo v Java nevím, ale vypadá opravdu v pohodě uszytą.

Uživatel Cyklista Avatar Piotrek1
    Nastoupil
    06 2012
    Žije v
    Varšava-Грохув
    Auto
    Alfa Romeo 156 2x 3.0 V6 24V & Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V & Grande Punto Sport 1.4 16V

Domyślnie

Nabídka Napsal/a Teddy84 Zobacz post
    Неееет, to se budeme připravovat na sezónu. Ještě jednou díky, Petře, za směr na skate kozák. Alfa zaliczyla tlustý služby, pouzdra na horních балансирах principy práce syntezátor. Dolní pravý trw vzdal jsem vymyslel nový taky trw. Pouzdra centrální na nižší балансирах poddawaly mám pravidelně свалился, takže PU(a nikde jinde) Turbo teď zawisnie bude vstřikováním metanolu a kosmetika. No, a asi už jsem alfisti jsem změnil nádrže plánu na nový. 156 '00r 2.0 20V R5 Turbo by Teddy
    PS. Deska podle předchozí majitel obszywana bylo v Java nevím, ale vypadá opravdu v pohodě uszytą.

V pohodě ať se dobře leží v autě a těším se na další módy
    Naposledy upravil Teddy84 ; 18-03-2016 o 10:51

Uživatel Alfista Avatar Andrzejsr
    Nastoupil
    04 2009
    Žije v
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0 TS 'cup'

Domyślnie

Teddy - a můžeš vážit tak hrubě, kolik taková deska váží jak jste již svého vrcholu (kůže na něm, je asi málo).

---Aktualizováno---

Teddy - a můžeš vážit tak hrubě, kolik taková deska váží jak jste již svého vrcholu (kůže na něm, je asi málo).

Nastoupil
    12 2009
    Žije v
    Legnica
    Auto

Domyślnie

Kontrola, mohu zjistit, taky kolik vázy przedliftowka jako svou stahovat budu. Ale pár kg jen tak na oko

Uživatel Znalec Avatar kylo1986
    Nastoupil
    03 2010
    Žije v
    Подлясье
    Auto
    166 2.4 20v Fl x2, 159 1.9 8v

Domyślnie

Kolik takových opravuje nákladyzahrnuje, jak to není tajemství??????????

Uživatel Maniak resoraków Avatar GTBodek
    Nastoupil
    03 2013
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9JTD 331KM 609NM

Domyślnie

Jsem za alcantarę jsem zaplatil 2100 kč, po prázdninách bude nainstalován

Krásný design!!!Gratulace za vysokou profesionalitu.
    Naposledy upravil GTBodek ; 17-03-2016 o 21:13

Uživatel Alfista Avatar Andrzejsr
    Nastoupil
    04 2009
    Žije v
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0 TS 'cup'

Domyślnie

Se mi taky zdá, že je příliš těžký, to ne, ale mechanik něco przebąkiwał že to odchudziło to vždy аутко, ale tak extremalnie to ještě nejsem připraven jednat, je-li co, pak nevím, 20кг bylo

A po těchto zdejmowaniach a pevně na úchytů všechno to drží pak dobře, pomalu a praskají ? (protože to je kůže tře o místě, kde přiléhá. Kožené křeslo, jak se tře o slanina tunelu to někdy přivádí k zuřivosti, kterým jsem dělal přesně s pseudo-podšívkou alcantara (a s pravou "mebelek centrální" - takový plast, který v 4r osobní 156sw hrál v CS) . Tento mebelek to 200 zlotých, to je celá deska je, ve skutečnosti může s 2tys.

No, obecně platí, že stylově je to teď k desce to je důvod, středový tunel a výplně dveří, tam, kde se plast ještě chybička se vloudila...
    No, jak je připraven-to je ok a je levnější a je již provedeno u vás. Ale pokud někdo chtěl udělat od nuly-to je, snad, alcantara, nicméně .

Nastoupil
    12 2009
    Žije v
    Legnica
    Auto

Domyślnie

Nabídka Napsal/a Andrzejsr Zobacz post
    Se mi taky zdá, že je příliš těžký, to ne, ale mechanik něco przebąkiwał že to odchudziło to vždy аутко, ale tak extremalnie to ještě nejsem připraven jednat, je-li co, pak nevím, 20кг bylo

A po těchto zdejmowaniach a pevně na úchytů všechno to drží pak dobře, pomalu a praskají ? (protože to je kůže tře o místě, kde přiléhá. Kožené křeslo, jak se tře o slanina tunelu to někdy přivádí k zuřivosti, kterým jsem dělal přesně s pseudo-podšívkou alcantara (a s pravou "mebelek centrální" - takový plast, který v 4r osobní 156sw hrál v CS) . Tento mebelek to 200 zlotých, to je celá deska je, ve skutečnosti může s 2tys.

No, obecně platí, že stylově je to teď k desce to je důvod, středový tunel a výplně dveří, tam, kde se plast ještě chybička se vloudila...
    No, jak je připraven-to je ok a je levnější a je již provedeno u vás. Ale pokud někdo chtěl udělat od nuly-to je, snad, alcantara, nicméně .
    Ty víš, že mám relativně klid, ale v současné době ściagałem prkno na dvakrát. Dám vědět, jak pozakładam ale pravděpodobně již po prázdninách.

---Aktualizováno---

Nabídka Napsal/a Andrzejsr Zobacz post

Ty víš, že mám relativně klid, ale v současné době ściagałem prkno na dvakrát. Dám vědět, jak pozakładam ale pravděpodobně již po prázdninách.

Podobná témata

1. Bi-turbo :) Pak je tam problém s turbo 2.4 JTD
    Vytvořil(a) djkubas v sekci 156
    Odpověď: 7
    Poslední příspěvek/Autor: 26-08-2012, 20:02
  2. Swap s 2.0 V6 turbo, 2.5 V6 turbo
    Vytvořil(a) Fred v části Obecné fórum Alfa Romeo
    Odpověď: 13
    Poslední příspěvek/Autor: 01-03-2011, 17:10

Štítky pro toto téma

Oprávnění

• Můžete nejen nové téma