Dzięki za sensowne info.
Zaczekam do jutra i postaram się dowiedzieć na czym stoję.
Panowie wtrącę się do tematu bo chcę wiedzieć na czym obecnie stoję.
W moim Stelvio ostatnia aktualizacja , która zdążyłem pobrać przed wygaśnięciem subskrypcji była na początku roku.
Jak wygląda teraz sprawa jakbym chciał wgrywać nowsze wersje map? Prosić kogoś kto ma podobny samochód o link czy też tutaj z forum jak ktoś wrzuci mapę ?
Jedynie co mogę odnowić subskrypcję na live traffic , fajnie to działało, kilka razy uratowało tyłek przed pieskami, ale cena jaką oczekują za miesiąc jest spora do tego posiadanie karty kredytowej do zakupu skreśla tą transakcję …
dobra, czyli masz MY20+, troche wcześniej był link do map, plik licencji stary używasz bo ciągle nie ma blokady na VIN. wgrywasz i jeździsz. duża szansa że tego nigdy nie zablokują, a przynajmniej nie szybko skoro teraz zajmują się wznowieniem nowych (sorry starych) modeli do 2028
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Gwoli delikatnego doprecyzowania, najnowsza mapa aktualnie mapa 26.0 jest pod linkiem poniżej, zaś dla następnych link się będzie zmieniał (najczęściej tylko o numer miesiąca).
https://download.tomtom.com/cs/giorg...STRUCTIONS.zip