Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy 1234567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Temat: Kalibracja radaru - wykasowanie błędu.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    BIALYSTOK
    Auto
    alfa romeo

Domyślnie

Cytat Napisał pawelbr Zobacz post
    Na razie nic, ale szukam fajnej sztuki levante, ewentualnie ghibli, pełna konwersja - światła, menu, navi. Pytam wcześniej by się na minę nie wpakować kupując mało popularny samochód, forum vag, alfy są dosyć pomocne i zachęcają do zakupu, jag czy maserati dużo słabiej...
    Jedno mi przeszło koło nosa, idealnie utrzymane, tanie szkody i za bezcen https://www.copart.com/pl/lot/789492...ncho-cucamonga
    Duzy przebieg po lifcie ładniejsza.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar misza888
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Stelvio 2.2 / Crosswagon / 159 1.9 JTDm16V / 156 2.0 TS

Domyślnie

Odkopię temat.
    Jestem świeżo po przerobieniu tematu kalibracji radaru, bez większego problemu da się to zrobić "po garażowemu". Potrzebna jest tylko płaska powierzchnia na której ustawimy auto, idealni plaski ekran np. lustro (ustawiony 120cm przed radarem) który da się pochylać i blokować w zakresie -2/0/2 stopnie, dokładna poziomica elektroniczna do ustawienia pochyłu ekranu, kluczyk do śrubek regulacyjnych radaru i oczywiście jakiś program diagnostyczny który umozliwia kalibracje systemu. Robiłem to pierwszy raz i zajęło mi to około 40min z wypiciem kawy Procedura jest łatwa i program sam podpowiada kolejne kroki. Jazda testowa potwierdziła poprawność przeprowadzonego zabiegu

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    BIALYSTOK
    Auto
    alfa romeo

Domyślnie

Cytat Napisał misza888 Zobacz post
    Odkopię temat.
    Jestem świeżo po przerobieniu tematu kalibracji radaru, bez większego problemu da się to zrobić "po garażowemu". Potrzebna jest tylko płaska powierzchnia na której ustawimy auto, idealni plaski ekran np. lustro (ustawiony 120cm przed radarem) który da się pochylać i blokować w zakresie -2/0/2 stopnie, dokładna poziomica elektroniczna do ustawienia pochyłu ekranu, kluczyk do śrubek regulacyjnych radaru i oczywiście jakiś program diagnostyczny który umozliwia kalibracje systemu. Robiłem to pierwszy raz i zajęło mi to około 40min z wypiciem kawy Procedura jest łatwa i program sam podpowiada kolejne kroki. Jazda testowa potwierdziła poprawność przeprowadzonego zabiegu
    Pochwal sie jakim programem robiłes.