Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Czy sutener i oszust powinien zostać Prezydentem?

Użytkownik Rowerzysta Avatar Krzemol
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 280KM '11r

Domyślnie

Posłuchali bardzo wybiórczo. Wszak pięć lat temu im to nie przeszkadzało

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Mnie to ani ziębi ani grzeje ale nie mogę się nadziwić jak kolejny raz PO dostaje łomot ciężko na niego zapracowujac. To jak jeździc nic nie zmieniając , i dziwić się że żadnej poprawy czasu się nie osiąga.

Użytkownik Znawca
    Auto
    Były 159-ki

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    IRC - przegrana jest zawsze zasługą przegranego. Po kiego głosił że "nie może być całej władzy w jednych rękach". Widać wyborcy posłuchali.
    Szukanie innych winnych niz samego przegranego jest oznaką słabości.
    Andrzeju, to były dziwne wybory. Sztab i stronnicy każdego z kandydatów w 2 turze bardzo się starali.... strzelać samobóje. Nawrocki po prostu skuteczniej zamknął w szafie swoich zwolenników typu Macierewicze, Kaczyńskie, Suskie, Kępy czy inne Zalewskie. Na chwilę wychylił się Kurski i zaliczył przypał. Tymczasem u Trzaskowskiego w ostatnim tygodniu (bo co było wcześniej to niestety, ale przeciętny elektorat muszę przyznać nie pamięta): 1. Cóż szkodzi obiecać 2. Tusk powołujący się na pato-gangusa 3. Ziemniaki w DPS-ie 4. Aresztowanie Batmana przed ciszą wyborczą 5. Publicystyka w czystej wodzie na takim poziomie, że TVP Kurskiego to krynica obiektywizmu. 6. Zembaczyński w Końskich 7. Komorowski w RadioZet.
    To musiało się tak skończyć. Masz tutaj 1000% racji. Tych wyborów nie wygrał Nawrocki. Te wybory przegrali nadgorliwcy Trzaskowskiemu.
    Ostatnio edytowane przez Machaju ; Dzisiaj o 11:00

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    JEST: Giulia Veloce Ti MY21, 166 FL 3.2, BYŁY: 166 2.0TS, 156 1.8TS

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    IRC - przegrana jest zawsze zasługą przegranego. Po kiego głosił że "nie może być całej władzy w jednych rękach". Widać wyborcy posłuchali.
    Szukanie innych winnych niz samego przegranego jest oznaką słabości.
    Oczywiście.
    Tylko niech się Pan zdecyduje co chce powiedzieć - bo jeszcze kilka wpisów wyżej sugerował Pan, że mam coś z tym wspólnego - to niech się Pan zdecyduje.
    Ja nie prowadziłem kampanii Trzaskowskiemu - a moje wpisy nie miały wpływu na wynik wyborów.

Poza tym - nie wygrał Nawrocki i nie przegrał Trzaskowski - stawką jest los kraju - czyli samych wyborców - i to oni "wygrają" albo "przegrają" w ostatecznym rozrachunku.
    Z tej perspektywy - obrażanie się wyborców za to, że ktoś stawia na stół fakty jest śmieszne - kandydat na prezydenta powinien być transparentny - a jaki koń był każdy widział - to ociężały umysłowo osiłek, typ osiedlowego dresa, biorący udział w ustawkach opowiadający farmazony o honorowych walkach

Polacy widzieli kto to, tak wybrali i takiego mamy Prezydenta - konsekwencje jego działań będą z nami - jego wyborcy ponoszą odpowiedzialność (oczywiście - jedynie moralną/symboliczną) za działania tego człowieka - i tyle.

Śmieszy mnie jedynie przypisywanie mi jakiejś wyimaginowanej odpowiedzialności za wytykanie wad tego człowieka i potencjalnej reakcji innych (dorosłych ludzi.

Udanego wieczoru.

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

No właśnie.. jak strasznie marny musiał być konkurent by z kimś takim nie wygrać, z sutenerem i oszustem. Jak do tego doszło ? Co straszniejszego musiał reprezentować, jak niską mieć wiarygodność swoją i swojego zaplecza, co takiego przebiło sutenerstwo i oszustwo.

Wyimaginowanej odpowiedzialności ? dalej nic a nic nauki...