Nie ma takiej opcjiJedyne PL to dla zestawu handsfree.
Toyota Corolla TS 1.8 2023
Ex: Rover Mini 1991 1275, Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 2011, Alfa Romeo 164 2.0 V6TB 1995, Honda Civic VIII 1.8, Seat Leon ST FR 1.4TSI 2017, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 2007 berlina, Fiat Stilo 1.4 MW 2007
panowie ma ktoś może u siebie pliki do spolszcznia? Strona blueandme.net nie działa mimo próby na różnych przeglądarkach z flashem. Chciałbym nauczyć moją julke polskiego
Mam u siebie jakieś pliki z B&M chyba do Mito, możesz sprawdzić czy zadziałają
mediafire.com/file/lo0k3491ta1cokr/Polski.zip/file
Czy te pliki nadają się do aktualizacji wersji 10 Blue & Me?
Edit:
Aktualizacja działa dla wersji 10 Blue & Me.
Ostatnio edytowane przez CrashNB ; 24-09-2023 o 14:37
Plik jeszcze da się pobrać - to samo też do znalezienia na Chomiku, ale przy mojej Giulietcie, która ma oryginalnie język niemiecki to pojawia się informacja "Configuration Error". PEN sforatowany na FAT32 i wgrane pliki 0415.CAB, SSFT0415.V2.ARMV4I.CAB i INSTALL.INF - te wynikały z instrukcji. Nie udało się, ale też nic się nie wykrzaczyło
Zajrzałem do pliku Install i tam odniesienie jest do czwartego pliku ssft0415_FIAT_LH.V1.ARMV4I.cab i brak odniesienia do SSFT0415.V2.ARMV4I.CAB . Ryzykować podpięcie USB z tym czwartym plikiem?
Edit:
Zaryzykowałem, wstawiłem pendrive z czterema plikami i zadziałało.
Widziałem na forum, że niektórym to się nie udało bo za szybko wyciągnęli pendrive. Po włożeniu pojawiła się informacja głosowa o rozpoczęciu aktualizacji oraz informacja na pulpicie "updating in progress. Mylące może być to, że po czasie komunikat znika i włącza się normalnie radio, jednak trzeba jeszcze dłuższy czas poczekać do momentu, kiedy nie pojawi komunikat o poprawnej aktualizacji i komunikat głosowy już w języku polskim.
Ostatnio edytowane przez ModelezCl ; Wczoraj o 16:59