Philips CD R ale kupowałem w Kauflandzie. Może spróbuję jakąś inną płytkę kupić.
Philips CD R ale kupowałem w Kauflandzie. Może spróbuję jakąś inną płytkę kupić.
a może jakiś inny program do nagrywania obrazu plyty polecacie. Chociaż wcześniej nagrywałem setup cd i wszystko hula. zmieniłem sobie języka na eng. bez najmniejszych kłopotów. będę próbował dalej.
Ja używam NERO. Nagrywałem na paru płytkach w trybie DAO/96 z minimalna prędkością i nigdy nie miałem problemów z odczytem.
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Jeśli chcesz dobry darmowy programik, to polecam Ashampoo Burning Studio 10.0.9, trzeba się tylko zarejestrować na stronie i dostaniesz kod, co prawda nie jest to najnowsza wersja (nowsze są płatne), ale jest całkowicie wystarczająca, jeśli nie potrzebujesz jakichś wodotrysków.
Znalazłem coś takiego www.youtube.com/watch?v=2rdtwCjQ6_4
Sam podczas aktualizacji miałem problem, próbowałem zrobić nawet jak na tym filmiku i dupa. Dopiero zadziałało jak zrobiłem zgodnie z pkt w opisie który jest w tym temacie.
jeszcze pytanko. Czy po naciśnięciu TRIP macie klawisz Connect czy najpierw musicie wejsć w setup. Jaki macie obraz na navi zanim wciśniecie audio?
Wiam kolegów.
Czy firmware 12.3 działa bez problemów w navi z systemem bose?
Może któryś z Was instalował 12.3 w takim radyjku?
Proszę o opinie.