Anderson, znowu fail....cupholdery z przodu są 2, pod klapką na dole konsoli...
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Przyjemne z pożytecznym, bo nie drażniłyby mnie przynajmniej swoją obecnością. Brak uchwytów poczytywałbym raczej jako zaletę, a nie wadę. Może dlatego jestem tym potencjalnym "klientem docelowym", którego tak ciężko zidentyfikować
.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Jesli tak, to nie zauważyłem... przed dźwignią biegów tak? tam jest takie płaskie miejsce. Ufff, to dobrze. Moja wina, że nie zauważyłemDzięki mcwawa. Wraca mi wiara
Bo powiem Ci w skrytości, stała taka jedna benzyna, własnie ta niby wiśniowa.... 200 KM, całkiem nieźle wyposazona, za 142 tysiące do wzięcia od ręki... Pewnie można nieco urwać jeszcze... Ceny w okolicy 130 za taką wersję to już zaczyna być sensowne.
- - - Updated - - -
Już odpowiedziałem, że Ok., nie zauważyłem. Przyznalem się do nieuwagi. A Ty oczywiście musisz strzyknąć jadem i napisać, że "znów fail". Co znaczy znów? gdzie? konkret? Albo napisz przepraszam. Mnie stać na przepraszam, PRZEPRASZAM POMYLIŁEM SIE. A Ciebie?
W Holandii w styczniu Giulia zaczyna ciagnac sprzedaz AR..
w samhm styczniu sprzedano 196 samochodow co w porownaniu do calosci liczacej 988 w 2016roku jest super wynikiem.. udzial AR w rynku w styczniu 0.38% a w calym 2016 to 0.26%
I co Anderson? Nie ma klienta docelowego? [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziwię się, Panie Radku, Pan na takim poziomie? Pan wie, że o gustach się nie dyskutuje? Pomijam fakt, że nie jezdżę lexusem, to dopuszczam myśl, że lexus może sie podobać. Pan natomiast, jak wielu agresywnych użytkowników tutaj, uważa, że lexus jest brzydki a alfa giulia piękna. Inaczej być nie może, kto myśli inaczej precz z forum.
Poczytałbym o tych smaczkach, co ich nie ogarniam. Na razie czytam kolejną falę agresji i chamstwa takich użytkowników jak wichura87. Nihil novi.
Poproszę o przykład jednej nagrody za design przyznanej w Europie dla Lexusa - ja nic nie kojarzę. My się możemy wszyscy na tym nie znać, ale możemy przyjąć, że jury konkursów to już bardziej. Pomijam fakt, że Lexusa miałeś wpisanego w profil - IScośtam, chyba IS200?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Nie ma, Omen. I dobrze wiesz, że nie ma. Alfa Giulia to auto adresowane do ludzi, jeżdzących BMW serii 3, dalej Audi A4, Lexus IS własnie, Infiniti Q50, jaguar, itd. szukaj dalej wsród aut tego poziomu. No to zestaw wartości sprzedaży BMW 3 albo Audi A4 ewentualnie Lexusa i masz odpowiedź. Kto tutaj zaklina rzeczywistość?
Rzecz w tym, że nabywców tych marek przekonać szczególnie trudno do zmiany. Bo nie mają podstaw. Te marki mają pewniejszą historię i image. A nowi? skąd mają przyjść nowi?
Natomiast Stelvio może pojechać na rosnącym wciąż popycie na SUVy. Klienci jeszcze tutaj nie są, ze tak powiem, sformatowani, a coraz to nowa marka wystawia SUVa. I to SUVy rózne, małe duże i inneTen rynek jest bardziej plastyczny, tak bym powiedział.
Jak nie ma klienta to czemu sie sprzedaje i coagnie pozycje marki do gory?
Kolejne dane w NL.
Sprzedaz Giuli w 2016 - 258 sztuk
Styczen 2017 - 119..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez omen ; 20-02-2017 o 16:13