Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    ...heh, dziś obejrzałem sobie kilka Giulii, we Wrocławiu w ADF stoi pięć i trzy w środku... Extra wygląda granatowa na ciemnych felach... Biała odpada, przód jak szturmowiec z Gwiezdnych Wojen) Jest też ciemnoczerwona, jakby wiśniowa, wiadomo faceci nie mają pojęcia o nazwach kolorow) Daje radę.
    Natomiast siadłem sobie z tyłu. Mało miejsca, wysoka osoba nie zmieści głowy pod sufitem z tyłu... Kolega na 191 cm i się garbił tam. No i hit absolutny: zagłębienia na kubki są tylko z tyłu))) w opuszczanym podłokietniku..Z przodu nie ma)
    Nie wiem, co kieruje projektantami AR... choć w Julce są, małe, niewygodnie umieszczone pod dźwignią ręcznego ale są... Tutaj nic. Fatalny błąd projektowy. To wbrew pozorom nie jest duperela. Tym autem połyka się długie trasy. I nie ma gdzie postawić kubka. Smiejcie się, śmiejcie: Kowalski, szukający dobrego i mocnego auta na trasy, nie będący alfaholikiem, może z tego powodu wybrać inne auto. Bo lubi pić cole czy kawe w czasie jazdy.
    Dramat po prostu. Na prostej drodze Alfa sama sobie utrudnia zycie...
    wystarczyło przesunąć pokrywę w tunelu środkowym.
    w załączeniu zdjęcie poglądowe Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	alfa kubki.jpg
Wyświetleń:	11
Rozmiar:	66.3 KB
ID:	222352

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomtrz
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    były alfy, jest Jaguar

Domyślnie

Anderson, znowu fail....cupholdery z przodu są 2, pod klapką na dole konsoli...
    Jaguar S-type 4.2 V8
    Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
    Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
    Citroen Xantia Activa II V6 - była
    Citroen Xantia II 2.0 16V - była
    Skoda Felicia 1.3 MPI - była

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Przyjemne z pożytecznym, bo nie drażniłyby mnie przynajmniej swoją obecnością . Brak uchwytów poczytywałbym raczej jako zaletę, a nie wadę. Może dlatego jestem tym potencjalnym "klientem docelowym", którego tak ciężko zidentyfikować .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Maniak resoraków

Domyślnie

Cytat Napisał mcwaw Zobacz post
    W przedniej części tunelu środkowego jest przesuwana klapka, a pod nią dwa miejsca na kubki...
    Jesli tak, to nie zauważyłem... przed dźwignią biegów tak? tam jest takie płaskie miejsce. Ufff, to dobrze. Moja wina, że nie zauważyłem Dzięki mcwawa. Wraca mi wiara Bo powiem Ci w skrytości, stała taka jedna benzyna, własnie ta niby wiśniowa.... 200 KM, całkiem nieźle wyposazona, za 142 tysiące do wzięcia od ręki... Pewnie można nieco urwać jeszcze... Ceny w okolicy 130 za taką wersję to już zaczyna być sensowne.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Tomtrz Zobacz post
    Anderson, znowu fail....cupholdery z przodu są 2, pod klapką na dole konsoli...
    Już odpowiedziałem, że Ok., nie zauważyłem. Przyznalem się do nieuwagi. A Ty oczywiście musisz strzyknąć jadem i napisać, że "znów fail". Co znaczy znów? gdzie? konkret? Albo napisz przepraszam. Mnie stać na przepraszam, PRZEPRASZAM POMYLIŁEM SIE. A Ciebie?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar mcwaw
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    Giulietta 1,4 170 KM, MT, 2015

Domyślnie

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    Jesli tak, to nie zauważyłem... przed dźwignią biegów tak? tam jest takie płaskie miejsce. Ufff, to dobrze. Moja wina, że nie zauważyłem Dzięki mcwawa. Wraca mi wiara Bo powiem Ci w skrytości, stała taka jedna benzyna, własnie ta niby wiśniowa.... 200 KM, całkiem nieźle wyposazona, za 142 tysiące do wzięcia od ręki... Pewnie można nieco urwać jeszcze... Ceny w okolicy 130 za taką wersję to już zaczyna być sensowne.
    Może w ten sposób dojdziemy do prorokowanego kiedyś przeze mnie poziomu sprzedaży 120.000 w 2017 roku. Ja się w tym roku nie dołożę /wsparłem FCA w ub. roku /, ale ty masz szansę... W ten sposób pojęcie "klienta docelowego" okaże się być szersze niż możnaby pomyśleć . Pozdrawiam.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

W Holandii w styczniu Giulia zaczyna ciagnac sprzedaz AR..
    w samhm styczniu sprzedano 196 samochodow co w porownaniu do calosci liczacej 988 w 2016roku jest super wynikiem.. udzial AR w rynku w styczniu 0.38% a w calym 2016 to 0.26%

I co Anderson? Nie ma klienta docelowego? [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post

To że Ty nie masz gustu (jeździsz Lexusem, wystarczy zajrzeć na poprzednią stronę, żeby zobaczyć, jakie to paskudztwo) i pewnych smaczków nie ogarniasz, to nie oznacza, że klient docelowy (co już sam ustaliłeś, również nim nie jesteś) ich nie dostrzeże.
    dziwię się, Panie Radku, Pan na takim poziomie? Pan wie, że o gustach się nie dyskutuje? Pomijam fakt, że nie jezdżę lexusem, to dopuszczam myśl, że lexus może sie podobać. Pan natomiast, jak wielu agresywnych użytkowników tutaj, uważa, że lexus jest brzydki a alfa giulia piękna. Inaczej być nie może, kto myśli inaczej precz z forum.
    Poczytałbym o tych smaczkach, co ich nie ogarniam. Na razie czytam kolejną falę agresji i chamstwa takich użytkowników jak wichura87. Nihil novi.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Poproszę o przykład jednej nagrody za design przyznanej w Europie dla Lexusa - ja nic nie kojarzę. My się możemy wszyscy na tym nie znać, ale możemy przyjąć, że jury konkursów to już bardziej. Pomijam fakt, że Lexusa miałeś wpisanego w profil - IScośtam, chyba IS200?
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Domyślnie

Cytat Napisał omen Zobacz post
    I co Anderson? Nie ma klienta docelowego? [emoji23]
    Nie ma, Omen. I dobrze wiesz, że nie ma. Alfa Giulia to auto adresowane do ludzi, jeżdzących BMW serii 3, dalej Audi A4, Lexus IS własnie, Infiniti Q50, jaguar, itd. szukaj dalej wsród aut tego poziomu. No to zestaw wartości sprzedaży BMW 3 albo Audi A4 ewentualnie Lexusa i masz odpowiedź. Kto tutaj zaklina rzeczywistość?
    Rzecz w tym, że nabywców tych marek przekonać szczególnie trudno do zmiany. Bo nie mają podstaw. Te marki mają pewniejszą historię i image. A nowi? skąd mają przyjść nowi?
    Natomiast Stelvio może pojechać na rosnącym wciąż popycie na SUVy. Klienci jeszcze tutaj nie są, ze tak powiem, sformatowani, a coraz to nowa marka wystawia SUVa. I to SUVy rózne, małe duże i inne Ten rynek jest bardziej plastyczny, tak bym powiedział.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie Alfa Giulia- 2015

Jak nie ma klienta to czemu sie sprzedaje i coagnie pozycje marki do gory?
    Kolejne dane w NL.

Sprzedaz Giuli w 2016 - 258 sztuk
    Styczen 2017 - 119..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez omen ; 20-02-2017 o 16:13