A ja mam nadzieję że nie będzie wyglądać jak na tych wizkach. Po co ten przód jest tak strasznie agresywny? Niczym tfu audi jakieś.
A ja mam nadzieję że nie będzie wyglądać jak na tych wizkach. Po co ten przód jest tak strasznie agresywny? Niczym tfu audi jakieś.
Mowimy o tych wizkach co ja wstawilem? Mnie osobiscie calosc bardzo sie podobanie mialbym nic przeciwko gdyby wyszla wlasnie w takiej wersji.
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Ojej, Ghibli też ma przód jak jakiś wilk z wścieklizną a niektóre wcześniejsze wizki wyglądały lepiej niż to co weszło do produkcji. Tak czy owak nie jest źle.
![]()
sporo masz racji ale .... alkohol, wakacje, stosunek do życia, to wszystko wpływa na nasze postawy. W Andaluzji ludzie inaczej odbierają rzeczywistość, wiem to na pewno, bo sam tak mama byłem tam już kilka razy. Rozmowa toczyła się po angielsku, facet niby mówił dobrze ale jednak jakimś slangiem, grala muzyka, wokoło masa ludzi, żarcie, sherry, piwo, w takiej atmosferze rozmowa nie toczy się latwo
zrelacjonowałem to, co zapamiętalem i to, co udało mi się zrozumieć.
Pamietajmy też, ze Sergio w styczniu po dopięciu przejęcia, wyasygnował silny zespół i worek pieniędzy, więc prace idą szybciej, niż dotąd bywało.
Nie piszę, ze to, co się dowiedziałem to prawdy objawioneale jakies wskazówki, ze temat się kręci. Być może racje ma Otto, ze w lipcu pokażą auto z adnotacją, ze do sprzedaży wejdzie np. na wiosnę 2016...
To, ze Sergio obiecuje 24 czerwca to znaczy tylko tyle, ze Sergio obiecuje. Listę jego obiecanek mam spisywaną od 2010 roku))
Te wizki, te opisy, silniki, itd., wskazują na to, ze auto będzie czyms w rodzaju Ghibli i wyżej (ogólnie mówiąc) a więc progi cenowe pewnie w złotych polskich zaczną się od 170-200 tysięcy w wersji podstawowej albo i więcej.
Na co wy czekacie, Panowie![]()
Ostatnio edytowane przez KRS ; 27-09-2014 o 14:54
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Na topową wersję, dwuletnią używkę... czarna albo srebrna
![]()
Nie sądze żeby wersja podstawowa kosztowała 200tyś bo wtedy nikt tego nie kupi. To Alfa czyli marka jedynie aspirująca do grona "premium".
Moim zdaniem będzie kosztować połowę ceny Ghibli
Skoro ma być konkurencją dla BMW serii 3 czy Audi A4 to wersja podstawowa bedzie startować od około 100 tys.
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Mnie sie podoba guilia zz tych zdjec ale nie fotele. Zbyt "sportowe". Raczej przecietny kowalski takiego autka sobie NIE KUPI, a jedynie pomarzy . A znowu ktos kto kupi te auto nie bedzie chcial siedziec w tak wygladajacym aucie w kubelkowych fotelach, tylko raczej chcialby siedziec wygodnie... Jakie nowe trendy wy tu widzicie? Bo ja żadnych . Przod wyglada jak w audi a4 S Line (prawie ze) ledy to juz tez przezytek, tyl ma baaardzo podobne swiatla jak gulietta. Podstawowa wersja z najslabszym motorem benzynowym ma kosztowac okolo 130tys zl.A najbogatsza z najmocniejszym silnikiem diesla okolo 250tys zl.
Fotele bedą inne, fele inne... kto będzie jezdził po mieście na tych 22' chyba)?
wizki przerysowują rzeczywistość do absurdu. a fotele sobie dokupisz w opcji, takie jak na wizkach. Kowalski będzie miał inne do wyboru.
Auto z innymi fotelami i na felach 18' znormalnieje.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
A ja mam pytanie takie off topowe kto z natury jest bardziej precyzyjny niemiec czy wloch ?
Ta ostatnia wizka Alfy to jest to co powinno niebawem pojawic sie na drogach![]()
Ostatnio edytowane przez fan ; 08-10-2014 o 20:41