To sa podstawowe halogenowe reflektory. Bieda wersja
To sa podstawowe halogenowe reflektory. Bieda wersja
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Ja tu widzę ciężki dostęp do komory silnika, chyba zakładają niższą awaryjność niż poprzednie modele![]()
No tu właśnie ciekawe jaka będzie możliwość konfiguracji wersji i cen opcji.
Ja bym się wcale nie obrażał jakby były możliwości wyboru np. braku ksenowów, podgrzewania siedzeń, czujników parkowania, asystentów linii i innych pierdółek a suma tych opcji dałaby przeskok na silnik mocniejszy na przykład czy lepszą skrzynię. Tylko pewnie znając życie mocniejsze wersje będą od razu powiązane z kilkoma kosztownymi dodatkami i nie będzie można z nich zrezygnować dla zakupu serca samochodu, a nie bzdetów typu ledy, navi, kamerki i inne zbędniki tylko komplikujące później właścicielowi i polmozbytom życie -bo żyjące swym własnym życiem
- - - Updated - - -
Ojej ależ to by urągające temu.. hmm no czemu właściwie ? było ?
mogą być dzienne ( z pełną automatyką ich przełączania na zwykłe) bez LED'ów - na halogenach. Prościej , taniej, też działa.
Juz bym odzalowal i kupil ksenony,bo podstawa wieje arhaizmem strasznym.
Stokilkanascie tys. budzi duzy optymizm. Cena podobna do 159.
Zależy od ceny tej opcji. Obecne halogeny świecą lepiej niż ksenony 156 czy 166. I jestem pewien że przez halogen zamiast ksenona nikt nie zginie czy ucierpi w inny sposób z braku widoczności nocą. Oczywiście obecne ksenony są jeszcze lepszeJednak to kwestia priorytetów - o ile ktoś stanie przed wyborem takim oczywiście. Wg mnie lepiej kupić "bidę" bezledową i bezksenonową, ale wydać te pieniądze na przykład na coś takiego jak wyjazd na 3 dni łojenia Giulii na prawdziwym torze - np. takie coś :
http://www.trackdays.pl/?page_id=327
(podejrzewam że ksenony to min 5 tys będzie - wystarczy na taki wyjazd j.w. na pewno a chyba to ciekawsze niż "mam ksenony" ?![]()
To nie mozna powiedziec "mam ksenony" i pojechac na taki wyjazd?
Ostatnio edytowane przez Dareek ; 20-03-2016 o 23:51