Panie zaviaseq mi się nie zdarzyło przetankować zbiornika paliwa więc nie wiem może coś w tym jest prawdy choć jak odkręcam korek wlewu paliwa to aż bucha ciśnienie par paliwa słychać wyraźnie jak syczy. U mnie to raczej nie to bo na gazie też faluje zdrowo. Kabelek zostawię sobie na sam koniec bo jeszcze mam zamiar powalczyć z tymi obrotami. Narazie zaizolowałem łączenia rurki która łączy rurę tę z przepływomierzem a klawiaturą zaworów i zobaczę co dalej. W jaki sposób odłączyłeś abs aby sprawdzić czy to on nie jest wszystkiemu winien? Opisz mi krok po kroku.
email: diablo-75@o2.pl lub tu na forum napisz to ktoś jeszcze skorzysta.
---------- Post dodany o godzinie 12:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:16 ----------
Panowie a tak w ogóle to auto było na wymianie tego krokowego u mechanika z Grocholic koło Bełchatowa który oferował się że będziemy podmieniać części i sprawdzać czy pomoże. Jak usłyszał że jego silniczek nic nie wnosi to kazał mi samemu zdejmować silniczek bo on nagle nie ma czasu bawić się w to. To pytam się po jaką cholerę oferował pomoc. Tylko kasę bić i jak najwięcej aut przewalić, ooo nie tędy droga Panowie. Poza tym obrotomierz był sprawny jak oddawałem auto do niego a jak odbieram to nie świeci i blokuje się w pewnym miejscu. wniosek jest jasny ale przemilczę to. Nie polecam tego mechanika.