Ja się na oringi piszę.
Ja się na oringi piszę.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
no zmierzcie je wreszcie![]()
U mnie nówka i nie pomogło.
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
Kiepas wymieniałeś uszczelki i robiłeś adaptację, czy aby na pewno wymiana uszczelek pomogła czy po prostu pomogła adaptacja i falowanie powróci, mam nadzieję że nie powróci i znaleźliśmy środek na falowanie.
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Dajcie info na temat tych uszczelek/oringów.
spalanie 7.8l/100km
Myślalem sobie w piątek jeszcze ze gdy wpadne do garażu to zrobie tyle wspaniałych rzeczy że głowa boli i niestety wszystkie możliwe zajęcia mnie odwiodły od garażu właśnie...
co do falowania to zmieniałem oringi i nie pomogło ale gdy wyjąłem wtryski to na jednym brakowalo tej ebonitowej końcówki,na allegro przyglądałem sie całym listwom i też widziałem ze na jednym z wtrysków nie ma ale widziałem tez takie na ktorych jest komplet.Tak czy inaczej psiakajac w celu sprawdzenia nie wykryłem tam nieszczelnosci akurat,po wymianie oringow nie bylo zadnej roznicy
Jak znajde bo o pieniade tu akurat nie chodzi to nei ma sprawy wysle moze akurat pomoze
O jaką ebonitową końcówkę chodzi?
Chodzi o jakiś element brakujący na wtryskiwaczu czy na listwie?
Próbowałem wyjąć listwę, cholera nie chce wyjść, boje się użyć mocniejszej siły żeby nie połamać czegoś. Możliwe że się coś zapiekło?
spalanie 7.8l/100km
no ja dalej falowania nie mam, ja te końcówki na wtryskach mam dwie pęknięte , niestety ich się zakupić nie da
jak tam kiepas z falowaniem?Jesteś już prawie dwa tygodnie po wymianie uszczelek.Problem nie powrócił?
napisz coś.
Panowie nie moge znalezc oringow w garazu...
nie wiem gdzie sie to moglo zapodziac ale przezucilem graciarnie i nie moge ego znalezc
Natomiast w sprawie zaworka do odmy bede jeszcze robil probe gdzie wywale fabryczny zaworek i wsadze zwykly zwrotny przelewowy i zobacze czy bedzie roznica
mam wrazenie ze jednak do konca szczelnie to tam nie jest nawet na nowym zaworku
dalej nie faluje, raz na jakiś czas na lpg ale to wina regulacji lpg i falowanie odbywa się od 1200 do 900 więc inne niż miałem, belle wyprowadziłem na ludzi i będę sprzedawał
lećcie do sklepu koszt jest jak za czteropak a roboty 10 minut