W wolnej chwili strzelę fotę , jak u mnie to złazi , odradzam , na wiosnę daje do piaskowania i malowania
W wolnej chwili strzelę fotę , jak u mnie to złazi , odradzam , na wiosnę daje do piaskowania i malowania
Oki czekam naa fototez mysle zw to sie sie sprawdzi .
wysłane z WC
[C
Ale dla sprawdzenia efektu w sam raz. Jak się spodoba to docelowo pryśniesz na czarno.
Mi platidip nie wytrzymał rok na słupkach b a co dopiero na felgach.
Marek ja pryskać farba raczej nie bede. Tak tylko z ciekawosci chcialem zobaczyc co i jak. Ale skoro chlopaki mowia ze to wujnia z trwałością to szkoda kasy ladowac w to
wysłane z WC
[C
Ja tego nie malowałem , tylko poprzednik, prawdopodobnie od temperatury "zwulkanizowało" w niektórych miejscach i nieciekawie to wygląda , mnie czeka teraz piaskowanie i malowanie , do czarnego auta mimo wszystko felgi najlepiej wyglądają w odcieniach srebrnego/szarego/chromu ,szczególnie w limuzynach
![]()
Rzeczywiścieszkoda felg powiem Ci szczerze. Odpuszczam definitywnie
wysłane z WC
[C
witam. W jakiej cenie są obecnie ( wartośc realna) kp. oryginalnych felg 17' do przedlifta ?? i co o nich sądzicie ??
Ceny od 400 widzialem. I bardziej pazernych biznesmenów nawet po 1000...Szukaj na olx. Ja bym za Nie wiecej jak 500 nie dal. Jest ich duzo na runku. Kwestia cierpliwości i znajdziesz w Dobrym pieniądzu je.
Poszukaj lepiej tych co ja mam w sygnaturce. 17 cali model 2002. Są boskie.
wysłane z WC
[C
Zależy jaki stan. Ja za 500zl kupiłem komplet ale do malowania a za 1 tys można dostać w dość dobrym stanie. Reasumując lepiej kupić takie do zrobienia bo będą jak nowe za cenę ładnych używanych ;-)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka