http://allegro.pl/elm327-bluetooth-o...331651194.html mówisz o tym? Ten również można podpiąć pod wszystkie moduły samochodu i mieści się pod klapką?
http://allegro.pl/elm327-bluetooth-o...331651194.html mówisz o tym? Ten również można podpiąć pod wszystkie moduły samochodu i mieści się pod klapką?
tego nie znam, choc tez nazywa sie Vgate. choc cos po glowie mie sie kolacze ze ktos pisal ze iCar to badziew.
Ja I paru innych kolegow jestesmy zadowoleni z tego, tez pisze Vgate tyle ze Scan zamiast iCar
http://allegro.pl/nowosc-elm-327-min...782127177.html
do tego adapter typ1 bodajze zielony I bedziesz mial wszystko co potrzeba do 159
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
na 100% nie wiem, bo w aukcji nic o tym nie pisza (a w innych aukcjach ELMow pisza). jak kupowalem go to zadzwonilem do PMFactory I gosc nie protestowal jak mu wspomnialem o rezystorze. przyszedl interfejs I dziala, nie ma rezystancji pomiedzy pinami 6 i 14, bo sprawdzalem na wszelki wypadek.
Mozliwe jednak ze akurat w tym interfejsie nie ma potrzeby wywalania niczego - to moze wynikac z innego schematu - z tego co gdzies czytalem to jak terminacja jest zrobiona zgodnie z jakims tam innym popularnym (a moze wlasciwym) schematem gdzie rezystor (a chyna nawet 2 rezystory) terminujace sa poprzez kondensatory doprowadzone chyba do masy z kazdej lini z osobna, to nie ma takiej potrzeby, a problem jest w wielu tanich interfesach gdzie po prostu jest inny schemat i wala rezystor bezposrednio pomiedzy 2 linie CAN.
zadzwon, dopytaj I daj znac, bo w sumie ciekawi mnie czy taki Vgate jak od nich dostalem tez bedzie dzialal z innymi markami
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Kupiłem i wysłałem wiadomość do gościa w sprawie tego rezystora, ew zadzwonie z pracy do niego i powiem o co chodzi![]()
Dodam że na telefonie wszystko smiga
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
nie wiem jak fes, tym bardziej ze masz jakiś witaminizowany.
moze na probe sciagnij mesa demo i w nim sprobuj
aha, i jakie porty dodaly Ci sie w managerze urzadzen pod com ports? wszystkie fes widzi? któryś z nowych powinien dzialac. w razie czegobpoprobuj tez inne predkosci z menu ustawien fesa i probuj uruchamiać test z tego menu.
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 01-03-2017 o 14:05
Witam chciałbym się upewnić czy ten interfejs da radę z alfą 147 1.6 105km
Proszę o odpowiedźallegro.pl/interfejs-vag-usb-kkl-obd2-obd1-piny-promocja-i5862998522.html
i czy można nim diagnozować abs airbag i silnik