No nie wiem, może to było coś innego.
Wiem, że po dociśnięciu wtyczki problem ustał. Może łączyło, tylko że słabo.
No nie wiem, może to było coś innego.
Wiem, że po dociśnięciu wtyczki problem ustał. Może łączyło, tylko że słabo.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
A czy przy takich korektach jest inna opcja niż wtryski? EGR off i DPF off. Klapy z tego co widzę są bo są ośki i wajcha jednak odłączone od sterowania. Jeśli nie ma innej opcji jak wtryski to czwarty walnięty bo niedolewa, a pierwszy wyrównuje? Czy walnięty pierwszy bo leje, a może oba?
![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 21-05-2016 o 18:57
Jest kilka opcji. Nieszczelność na łożyskach klap bądź pod wtryskami.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Nieszczelność 4 wtrysku odpada ma nowa końcówkę/rozpylacz i nowa podkładkę. Po wymianie kompletnie bez zmian może jeszcze ciut korekty na jałowym sie poprawily ale dynamiczne lecą do 4. Chyba ze nieszczelność na tym pierwszym ale nic na to nie wskazuje. Następny w kolejności kolektor dolotowy chyba ze sa jakies inne sugestie?
, pomylka, prosze skasowac
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Del :-)
Ostatnio edytowane przez pilot173 ; 26-05-2016 o 15:44
To chyba nie ten temat.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Daj logi w *.csv albo excel.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10