A co klego rozbierałeś przy pracach które przeprowadzałeś przed tym całym zamieszaniem ? Opisz troszke proces prac, musiałes cos ruszyć po drodze.
A co klego rozbierałeś przy pracach które przeprowadzałeś przed tym całym zamieszaniem ? Opisz troszke proces prac, musiałes cos ruszyć po drodze.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
więc tak, zdemontowałem tylną kanape, środkowy tunel i ics-a, tylko ics-a odłączyłem bez odpinania aku, może to coś ma do rzeczy. Ogólnie to auto jest u mechanika i robią mu zawieszenie, jak wróci to będę grzebał dalej ale, wszelkie pomysły mile widziane.
Już nie wiem, ściągnąłem eLearn-a, poczytałem ale nic mi to nie pomogło. Najgorsze jest to że jak włożę mocniejszy bezpiecznik to wszystko działa,tylko na chwile, aż się nie przepali,a chyba jak gdzieś by było zwarcie to coś nie powinno działać. W ogóle jak odepnę od wtyczki z tablicy bezpieczników kabel pomarańczowy z czarnym paskiem (nazywa się bezpiecznik 5, co bardzo mi pomaga :/) to bezpiecznika nie przepali ale dalej wszystko nie działa. Nie umiem znaleźć żadnego schematu przydatnego w tej instrukcji (najlepszy byłby taki który zaczyna się od trefnego bezpiecznika), instrukcja cała jest po angielsku co dodatkowo utrudnia mi życie, a najgorsze jest to że wszystko co było do zrobienia już zrobiłem i został mi tylko problem który sam sobie stworzyłem.
W końcu znalazłem schematy, problem rozwiązany, spalona była jedna żarówka środkowego światła stopu, nie wiem co to ma do tego bezpiecznika ale jak ją wyjąłem to już wszystko śmiga, temat można zamknąć.
Ostatnio edytowane przez Bouncy ; 19-08-2012 o 11:02