Z tego co widać ceny prawie takie same za graty i robotę.
Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Z tego co widać ceny prawie takie same za graty i robotę.
Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
"What We Do In Life, Echoes In Eternity"
A propo pomp wody Dolz jest produkowany tylko w i wyłącznie w Hiszpani,Bugatti też bardzo dobra marka np.produkuję na pierwsze wyposażenie dla DB.
Wymieniać bede całość razem z pompą wodyNo i nie ma co oszczędzać na częściach bo konsekwencje mogą być o wiele droższe
Wielki dzięki Panowie za informacje
![]()
Ostatnio wymienialem rozrzad i tak:
kompletny zestaw skf razem z paskiem rozrzadu skf oraz pasek osprzetu (tez warto wymienic przy okazji) - 450 zl
robocizna 200 zl u znajomego mechanika i oczywiscie wymiana plynu chlodniczego
Bugatti istnieje na rynku bardzo długo i ma bogate tradycje.
http://www.bugattiautoricambi.it/eng/
Osobiście sprzedaję ich produkty od kilkunastu lat i zero problemów.
Do JTD 16v proponuję zestaw z paskiem Dayco, rolkami Ruville i pompą Airtex (również niezawodną).
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Nie chcę zakładać nowego tematu...
Przymierzam się do wymiany rozrządu. Mam już ustalone części jakiej firmy kupię wraz z pompą wody. Zastanawia mnie jednak fakt, czy nie wymienić przy okazji też czujnika wałka rozrządu. Podobno jak padnie, to trzeba wtedy demontować cały rozrząd. A koszt tego czujnika nie jest bardzo wysoki i możnaby od razu to też zrobić. Co o tym myślicie ?
Moja Bugatti jeździ już 4 rok i ok 100 tyś km. Póki co działa bez zastrzeżeń. Za niedługo będzie wymieniana znowu z rozrządem. Ma plastikowy wirnik, ale nie wiem czy jest jakaś różnica plastik - metal. Bugatii jest włoską marką. Nie wiem czy inne cześć produkują.
Nawet niezła ta wasza oferta szczególnie do 8v
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 04-03-2013 o 12:06
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.