Strona 26 z 32 PierwszyPierwszy ... 1617181920212223242526272829303132 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 318

Temat: Zmieniarka MP3

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159

Domyślnie

To się cieszę, że wszystko gra. U mnie już służy prawie 2 miesięce i wszystko cacy. No i idealnie przystosowane miejsce w schowku :-), luxxx jak fabryka :-). Pozdr

Użytkownik Rowerzysta Avatar darekd24
    Mieszka w
    sosnowiec
    Auto
    166 T.S 2.0 2001 16V progression

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    PS. Czy ktoś już otrzymał zmieniarkę z drugiego rzutu może?
    ja dzisiaj dostalem o 14

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał Paazik Zobacz post
    To się cieszę, że wszystko gra. U mnie już służy prawie 2 miesięce i wszystko cacy. No i idealnie przystosowane miejsce w schowku :-), luxxx jak fabryka :-). Pozdr
    A czy masz tak, że po rozruchu utwory się nie zmieniają, tzn. grają następne ale nie zmienia się track na wyświetlaczu? U mnie tak jest, trzeba chociaż na pół sekundy wyłączyć ICS i włączyć z powrotem i już jest ok.

Druga rzecz którą zauważyłem, mam 2 albumy w jednym folderze. Utwory są 01, 02, 03, czyli jakbym je tak wrzucił to by się pomieszały. Zrobiłem więc 101, 102, 103 i 201, 202, 203. W jednym folderze (CD03) interpretuje je w takiej kolejności, a w drugim (CD06) na odwrót najpierw są 20x, potem 10x Co ciekawe, w tym folderze (CD06) miałem jeszcze inny problem, gdy wrzuciłem kawałki od 01 do 13, jako pierwszy odtwarzał sobie 04. potem szedł po kolei do końca albumu a kawałek 01 wsadził sobie jako 10-ty dziwne to i jeszcze tego nie rozgryzłem, wrzucę te same utwory do innego katalogu i zobaczę jak się zachowa

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159

Domyślnie

A czy masz tak, że po rozruchu utwory się nie zmieniają, tzn. grają następne ale nie zmienia się track na wyświetlaczu? U mnie tak jest, trzeba chociaż na pół sekundy wyłączyć ICS i włączyć z powrotem i już jest ok.

Druga rzecz którą zauważyłem, mam 2 albumy w jednym folderze. Utwory są 01, 02, 03, czyli jakbym je tak wrzucił to by się pomieszały. Zrobiłem więc 101, 102, 103 i 201, 202, 203. W jednym folderze (CD03) interpretuje je w takiej kolejności, a w drugim (CD06) na odwrót najpierw są 20x, potem 10x Co ciekawe, w tym folderze (CD06) miałem jeszcze inny problem, gdy wrzuciłem kawałki od 01 do 13, jako pierwszy odtwarzał sobie 04. potem szedł po kolei do końca albumu a kawałek 01 wsadził sobie jako 10-ty dziwne to i jeszcze tego nie rozgryzłem, wrzucę te same utwory do innego katalogu i zobaczę jak się zachowa
    Ad. 1 Utwory przerzucają się normalnie. Trzeba wybrać piosenkę do przodu lub tyłu, gra jak ta lala. Żadnego wyłączenia ICS nie trzeba.
    Ad. 2 Nie wiem, nigdy tak nie nazywałem mp3-ujek. Wpisz normalnie nazwy tekstowe, byle jakie.

Pozdr

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Paazik Zobacz post
    Ad. 1 Utwory przerzucają się normalnie. Trzeba wybrać piosenkę do przodu lub tyłu, gra jak ta lala. Żadnego wyłączenia ICS nie trzeba.
    Ad. 2 Nie wiem, nigdy tak nie nazywałem mp3-ujek. Wpisz normalnie nazwy tekstowe, byle jakie.

Pozdr
    Chyba się nie zrozumieliśmy Odnośnie 2 to nie było pytanie, ja słucham całych albumów, gdzie kolejność utworów nie raz ma znaczenie. Dlatego opisuję utwory numerem kolejnym przed nazwą.

Odnośnie 1 - bez przesady Nie jestem półgłówkiem Opiszę po kolei:

- wsiadam, kluczyk na zapłon, ICS startuje
    - odpalam, radio na czas rozruchu milknie
    - radio wraca, na wyświetlaczu dajmy na to Track 4, leci track 4
    - słucham, track 4 się kończy, leci track 5, potem track 6,7,8, na wyświetlaczu dalej Track 4
    I teraz dwie drogi - podczas gdy wyświetla się Track 4 a leci track 8:
    1. dam strzałkę w przód, wyświetla się Track 5 (następny) i zaczyna się odtwarzanie track 5.
    2. Wyłączę i włączę ICS, wyświetla się Track 8 i od tego momentu wszystko idzie normalnie.

Być może kwestia JTD albo DSP - ta chwilowa dezaktywacja podczas rozruchu. Nie wiem jak jest w innych. JTD - bo żre prąd na rozruch, DSP, bo żre prąd cały czas

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar marianek24
    Mieszka w
    Pińczów
    Auto
    alfa romeo 164 2.0TS Super

Domyślnie

koledzy ja mam problem,podpiolem tak jak nalezy i nic pisze NO DISC nie wiem o co chodzi juz sam

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Żona mówiła, że przyszło jakieś pudełko i pisze MP3 więc to chyba chodzi o zmieniarkę
    Dzięki bardzo żuwik

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Auto
    Alfa Romeo 166 1999 2,4JTD

Domyślnie

Chyba się nie zrozumieliśmy Odnośnie 2 to nie było pytanie, ja słucham całych albumów, gdzie kolejność utworów nie raz ma znaczenie. Dlatego opisuję utwory numerem kolejnym przed nazwą.
    Sprawdź czy są ustawione numery utworów w ID3Tag'ach. Może być tak, że są sortowane właśnie wg tych danych w pierwszej kolejności a dopiero potem wg nazw.

Nie znam urządzenia, tak mi przyszło do głowy, że może warto to sprawdzić.

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał marianek24 Zobacz post
    koledzy ja mam problem,podpiolem tak jak nalezy i nic pisze NO DISC nie wiem o co chodzi juz sam
    To jest o tyle dziwne, że mi się nie udało wywołać komunikatu NO DISC. Ten komunikat oznacza, że zmieniarkę widzi. Karta dobrze wsadzona? Foldery dobrze nazwane? Masz żółtą kostkę z tyłu?
    Cytat Napisał kalaruch Zobacz post
    Sprawdź czy są ustawione numery utworów w ID3Tag'ach. Może być tak, że są sortowane właśnie wg tych danych w pierwszej kolejności a dopiero potem wg nazw.
    Hmm, słuszna koncepcja, trzeba spróbować.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar marianek24
    Mieszka w
    Pińczów
    Auto
    alfa romeo 164 2.0TS Super

Domyślnie

To jest o tyle dziwne, że mi się nie udało wywołać komunikatu NO DISC. Ten komunikat oznacza, że zmieniarkę widzi. Karta dobrze wsadzona? Foldery dobrze nazwane? Masz żółtą kostkę z tyłu?
    Hmm, słuszna koncepcja, trzeba spróbować.
    Dokladnie to NO CD PLAYER,sprawdzalem i wszystko sie wydaje ok a jednak nie gada.. Z boku radia są takie oznaczenie Becker BE2580,moze do mojego nie pasi??mam ICS kombinowany cos,bo powinienem miec TEL a panel jest z innej wersji i wejscie na sim zakryte,auto mam 99rok a ICS z 2001 wiec nie wiem co jest grane zbytnio ,mam nadzieje ze ktos mi podrzuci jakis pomysł czy ma z tym tematem jakies doswiadczenie.PZDR