To się cieszę, że wszystko gra. U mnie już służy prawie 2 miesięce i wszystko cacy. No i idealnie przystosowane miejsce w schowku :-), luxxx jak fabryka :-). Pozdr
To się cieszę, że wszystko gra. U mnie już służy prawie 2 miesięce i wszystko cacy. No i idealnie przystosowane miejsce w schowku :-), luxxx jak fabryka :-). Pozdr
A czy masz tak, że po rozruchu utwory się nie zmieniają, tzn. grają następne ale nie zmienia się track na wyświetlaczu? U mnie tak jest, trzeba chociaż na pół sekundy wyłączyć ICS i włączyć z powrotem i już jest ok.
Druga rzecz którą zauważyłem, mam 2 albumy w jednym folderze. Utwory są 01, 02, 03, czyli jakbym je tak wrzucił to by się pomieszały. Zrobiłem więc 101, 102, 103 i 201, 202, 203. W jednym folderze (CD03) interpretuje je w takiej kolejności, a w drugim (CD06) na odwrótnajpierw są 20x, potem 10x
Co ciekawe, w tym folderze (CD06) miałem jeszcze inny problem, gdy wrzuciłem kawałki od 01 do 13, jako pierwszy odtwarzał sobie 04. potem szedł po kolei do końca albumu a kawałek 01 wsadził sobie jako 10-ty
dziwne to i jeszcze tego nie rozgryzłem, wrzucę te same utwory do innego katalogu i zobaczę jak się zachowa
![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Chyba się nie zrozumieliśmyOdnośnie 2 to nie było pytanie, ja słucham całych albumów, gdzie kolejność utworów nie raz ma znaczenie. Dlatego opisuję utwory numerem kolejnym przed nazwą.
Odnośnie 1 - bez przesadyNie jestem półgłówkiem
Opiszę po kolei:
- wsiadam, kluczyk na zapłon, ICS startuje
- odpalam, radio na czas rozruchu milknie
- radio wraca, na wyświetlaczu dajmy na to Track 4, leci track 4
- słucham, track 4 się kończy, leci track 5, potem track 6,7,8, na wyświetlaczu dalej Track 4
I teraz dwie drogi - podczas gdy wyświetla się Track 4 a leci track 8:
1. dam strzałkę w przód, wyświetla się Track 5 (następny) i zaczyna się odtwarzanie track 5.
2. Wyłączę i włączę ICS, wyświetla się Track 8 i od tego momentu wszystko idzie normalnie.
Być może kwestia JTD albo DSP - ta chwilowa dezaktywacja podczas rozruchu. Nie wiem jak jest w innych. JTD - bo żre prąd na rozruch, DSP, bo żre prąd cały czas![]()
Grzesiek - żuwik
koledzy ja mam problem,podpiolem tak jak nalezy i nicpisze NO DISC nie wiem o co chodzi juz sam
Żona mówiła, że przyszło jakieś pudełko i pisze MP3 więc to chyba chodzi o zmieniarkę
Dzięki bardzo żuwik![]()
Grzesiek - żuwik
Dokladnie to NO CD PLAYER,sprawdzalem i wszystko sie wydaje ok a jednak nie gada.. Z boku radia są takie oznaczenie Becker BE2580,moze do mojego nie pasi??mam ICS kombinowany cos,bo powinienem miec TEL a panel jest z innej wersji i wejscie na sim zakryte,auto mam 99rok a ICS z 2001 wiec nie wiem co jest grane zbytnio ,mam nadzieje ze ktos mi podrzuci jakis pomysł czy ma z tym tematem jakies doswiadczenie.PZDR