Kto pozna gdzie? : )
Kto pozna gdzie? : )
Dołączyłem - to podbijam.
Srebrna 156 2.0 JTS Sportwagon. Przód FL, tył przed FL.![]()
Jest Tu ktoś jeszcze ?Przyjezdzam Dziś to Suwałk kupić AR 159, nie podjechałby ktoś rzucić okiem przed podpisaniem umowy ? ? ?
Pomógłbym, ale:
1. Słabo znam się na dizlach...
2. Dziś grają Polacy - z Ukrainą..![]()
Halo Suwałki! Łapiemy się na jakiś zlocik?
Witam wszystkich. Jestem z Białego i byłem ostatnio w Suwałkach oglądać Alfę GTV Spider - czerwone rosso (jeszcze nie mogę wklejać linków ale na olx wisi jedna jedyna więc łatwo znaleźć).
Zawieszenie, hamulce - niemal wszystko do roboty ale to zostało sprawdzone na oględzinach i wiem mniej więcej co i za ile. Pod kątem rudej wygląda to przyzwoicie. Dach też w porządku. Autko widać że stoi a nie jeździ no ale to nie problem. Gorzej bo nie znam się na tych silnikach. Pracował poprawnie no ale...
Czy ktoś z szanownych forumowiczów byłby w stanie podjechać i obejrzeć w Suwałkach tego spidera? Odpalić, przejechać, przegazować i osłuchać jak to 2.0 t.s. pracuje? Ozłocę takiego śmiałka.
Ostatnio edytowane przez FuriesAR159 ; 05-08-2017 o 11:51
Wprawdzie jestem z Wielkopolski, ale bywam w Suwalkach dosyc czesto - mam malzonke z Suwalk a tesciowa na codzien pracuje w Sejnach ;-)
Mam takie same turbiny tylko pomalowane na jasny grafit.
Masz sprawdzony serwis, warsztat w Suwalkach badz okolicy ? Gdzie maja takie rolki/hamownie ? Pytam na zapas ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk