Stránka 3 s 51 PrvníPrvní 12345678910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky z 21 do 30 s 501
    ViP Romeo Avatar Alfamaniak156
    Nastoupil
    04 2008
    Žije v
    Любонь
    Auto
    Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998/ 60 KM

Domyślnie

Nie no sama naprawa nie trwa długo, tylko termin żeby sie tam wbić to na tydzień wczesniej zwykle trzeba sie anonsować... ale broń Boże nie narzekam, bo taki majster pod bokiem właściwie to skarb, przez duże S

Celý

› Więcej...: Spolehlivý seminář v Poznani
    "Já vím, že máte duši. Máte Alpha - máte třída" - Jeremy Clarkson
    Alfa Romeo 166 3.0V6-226 KM, a úsměv z tváře není spadnutí
    Lancia Ypsilon 1,2 - Městské przemieszczacz

Uživatel Dwusuwowiec Avatar DJ_Pablo
    Nastoupil
    08 2008
    Žije v
    Poznaň
    Auto
    AR 147 1.6 TS / AR 156 SW 1.9 JTD / BMW E91 318i

Domyślnie

Nabídka Napsal/a flatbeet Zobacz post
    Tu chodzi o długi termin oczekiwania na wolne miejsce a nie że oddajesz mu auto i czekasz na odbiór tygodniami. Po prostu takie są u nich kolejki bo taką widać mają renomę i tyle roboty. I dla tego myślę że to dobry znak.. to tak samo jak z terminami u lekarzy.. do dobrego trzeba swoje odczekać

A samo auto jest zazwyczaj do odbioru już następnego dnia.. więc tym bardziej szacunek zważywszy że autami zajmuje się tam tak na prawdę tylko jedna osoba
    Hehe. No przecież ja też o tym piszę. Po prostu nigdy nie czekałem na umówienie się aż 2 tyg Góra 3-4 dni. Widocznie mam szsoučástíe. A to że naprawi w dzień lub dwa to oczywiste przecież.

Uživatel Hřebec Avatar slow
    Nastoupil
    11 2007
    Žije v
    Кротошин
    Auto
    AR 156 2.0 TS 1999г.

Domyślnie

A jak wygląda cena za usługi np.wymiana časování ventilůu w 2.0 TS+pompa wody+wariator,poprostu komplet (ich součástí).
    @LFA-to je nejjistější robot!!!!!!!!

http://slow.fotosik.pl/

Správce oddělení gadgets Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Nastoupil
    01 2009
    Žije v
    Свидница
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

slow@ nie wiem jak to będzie dokładnie w Twoim przypadku ale ja tam za časování ventilů v 1.9JTD 8v + pompa wody, z robocizną za całość zapłaciłem 1006zł.. chyba nie najgorzej z tego co się orientuję /wszystkie součástí ich/

Uživatel Hřebec Avatar slow
    Nastoupil
    11 2007
    Žije v
    Кротошин
    Auto
    AR 156 2.0 TS 1999г.

Domyślnie

Kotowicz ma roboty do końca sierpnia więc wjazd dopiero we wrześniu.Jeśli chodzi o cene za T.S. 2.0 to 1800-2000zł. za komplet czyli časování ventilů,regulator faz,pompa wody,pasek urządz.pomoc. oczywiście pełna gwarancja.
    @LFA-to je nejjistější robot!!!!!!!!

http://slow.fotosik.pl/

ViP Romeo Avatar Alfamaniak156
    Nastoupil
    04 2008
    Žije v
    Любонь
    Auto
    Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998/ 60 KM

Domyślnie

Nabídka Napsal/a slow Zobacz post
    Kotowicz ma roboty do końca sierpnia więc wjazd dopiero we wrześniu
    A ja własnie chciałem podstawic do szybkiego przeglądu przed dłuuuugą trasą we wrześniu, ale licze ze po starej zanjomości dla stałego i wiernego klienta znajdzie 2 godziny na przerycie Alfki

Celý
    "Já vím, že máte duši. Máte Alpha - máte třída" - Jeremy Clarkson
    Alfa Romeo 166 3.0V6-226 KM, a úsměv z tváře není spadnutí
    Lancia Ypsilon 1,2 - Městské przemieszczacz

alcol
    Host

Domyślnie

Nabídka Napsal/a Alfamaniak156 Zobacz post
    Ja osobiście u Pana Kotowicza się serwisuję. Fakt troche się czeka, ale solidny warsztat...

Duzo dobrego słyszałem o Nagórskich, ale sam nie sprawdzałem.

Pozdrówki
    Co do serwisów w Poznaniu to:

• Kotowicz i owszem - byłem parę razy i można go polecić bo jest solidny, choć słyszałem o jego poważnych wpadkach - ale kto ich nie ma?

• Pol-Car IMHO niekoniecznie - drogo i zawiodłem się kilka razy.

• Szczerze polecam wam wszystkim Nagórskich w Łęczycy (ASO Fiata) bo widzę, że raczej w tamte rejony nie zaglądacie. Piotr Nagórski (powiedzmy, że szef serwisu) to nieźle zakręcony gość i wielki fan AR - ma swoje małe muzeum a w nim kilka prawdziwych evergreenów tj. AR Montreal, AR Spider, AR 2000 GT Bertone, AR SZ Zagato i kilka innych. Przede wszystkim zna się na rzeczy i nie naciąga gdzie nie trzeba.

jechorr
    Host

Domyślnie

ja teoretycznie jestem umówiony na koniec sierpnia do Kotowicza na wymianę przedniego zawieszenia komplet wachaczy(góra +dół) jeżeli chodzi o ceny to górne za 250, dolne za 380...podobno oryginalne a za robocizne 270 za strone. A w pol-carze za wymiane biorą za górny wachacz 146 a za dolny 180 ( takie info uzyskałem przez telefon ). Do tej pory serwisowałem się w serwisie Auto Napierała w Szczepankowie. I jestem zadowolony.

jechorr
    Host

Domyślnie

właśnie wróciłem z oględzin w serwisie do którego wcześniej jezdziłem czyli Auto Napierała w Szczepankowie. Jak wcześniej pisałem naprawa u Kotowicza zamknęła by się w kwocie około 1500 zł. Jako że jestem typowym Poznaniakiem pojechałem do Napierały w celu porównania. I co się okazało...do wymiany mam tylko lewy górny wahacz (trzeszczy, skrzypi...). Oczywiście wymienie komplet górnych a Napierała za wymianę górnego wahacza bierze 80zł + część. Więc chyba mi się nie opłaca ryzykować i jechać pierwszy raz do Kotowicza skoro taka różnica w cenie...

waldi
    Host

Domyślnie

Masz racje cena ok u Kotowicz drozej

Podobná témata

1. Spolehlivý prodejce v Poznani, nebo mimo něj.
    Vytvořil(a) longmanpl v části moskva
    Odpověď: 0
    Poslední příspěvek/Autor: 15-06-2015, 16:15
  2. Odpověď: 2
    Poslední příspěvek/Autor: 31-03-2015, 18:14
  3. Odpověď: 5
    Poslední příspěvek/Autor: 22-01-2015, 14:35
  4. Spolehlivý prodejce disků
    Vytvořil(a) Danny101 v sekci Tipy při nákupu
    Odpověď: 1
    Poslední příspěvek/Autor: 04-05-2013, 17:32
  5. [146] Nejlepší workshop "alfa" v Poznani
    Vytvořil(a) mathewc v části 145/146/155
    Odpověď: 1
    Poslední příspěvek/Autor: 07-03-2009, 06:20

mechanik zjistí

mechanik alfa poznan

warsztat alfa poznan

sazba mechaniky automobilové techniky Котович

napierala opravy auto recenzeslužby Dozvíauto elektrikář dozvímechanik плевискакотович dozvíPetr nagorski mechanik alfistaworkshop alfa romeo котович poznan mechanikкотович poznanauto elektryk poznan forummechanika pojazdowa Dozvímechanika pojazdowa poznaň староленкакотович poznan recenze alfa romeo poznaň староленка mechanikуполномоченную dílnu v okolí калишаworkshop alfa сноховицекотович mechanik poznaňкотович alfajindřich a bernard котовичкотович poznaň recenzeauto mechanik котович poznanmechanika pojazdowa poznan starolekaalfa-servis котович recenzezkontrolujte, zda vaše auto v poznanimechanik alfa romeo poznanкотович svatého antonínaalfa Romeo Kotowicz opinie

Štítky pro toto téma

Oprávnění

• Můžete nejen nové téma
  • Můžete nejen psát zprávy
  • Můžete nejen přidat přílohy
  • Můžete nejen upravovat své příspěvky
  •  
Tlumiče