Zobrazit výsledky z 1 do 10 s 10
    Uživatel Jsem tu nový -Neplač!
    Nastoupil
    03 2016
    Auto
    Alafa Romeo 159 2.2 JTS

Domyślnie Zvláštní постукивание a piliny v oleji 2.2 JTS

Ahoj.
    Mám 2 problémy. 1. podivné klepání přesně stejné, jako ve filmu: tutajmacielink!youtube.com/watch?v=UzwJe6H8dyQ - chovej se, v pozadí se ozývají podivné zvuky, v 16 sec. - 17 sec. slyšet nejlépe. Zvuk je přesně stejný, jen klepání slyšet s trochu menší frekvencí. Problém číslo 2. Dnes při výměně olej mechanik našel piliny. V poslední době olej dal 10 tisíc km zpět, přesně před rokem, hned po koupi. Motor pracuje po celou dobu na jednom a tom stejném oleji 5W40 Castrol. Vždy byl stejný. Auto mám rok, a při první výměně žádnou pozornost. Mohlo to být dříve. Trochu trápit mě tyto problémy, protože auto funguje suuuuper. Motor běží hladce a je velmi tichý (kromě klepání, který je slyšet jen při otevřené kapotě), žádné vibrace, nic, velmi dobře rozvíjí sílu. Kultura jeho práce na parkovišti a během jednotka extra.

Otázka 1)
    Někdo z vás měl podobný problém? Nebo může víte co to je, hádat?

Otázka 2)
    Nebo je to něco velmi vážného? Měl jsem strach, nebo zatím jen pozorovat? A může plácat a piliny jsou spojeny s sebou, nějakým způsobem?

› Więcej...: Zvláštní постукивание a piliny v oleji 2.2 JTS

Moderátor Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Nastoupil
    07 2012
    Žije v
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

Piliny v olej je to špatná věc. Můžete mít problém se systémem klikovou hřídel, může válec časování ventilůu omyvatelný. Jen gdybam zde někdo kdysi psal o opiłkach v oleju JTS, ale nemůžete si vzpomenout na nic, je u konce.
    To klepání z filmu je velmi krásná krabice M32. Není ohrožující, budete pravděpodobně hřídel spojky. Jsem 6000 km a bez změn.
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Uživatel Nováček Avatar gregor159german
    Nastoupil
    06 2015
    Žije v
    Kempten \ Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.0 T.Spark

Domyślnie

Že to stuka-to ano, mám již....2 roky...a v d.. to mám. To je kouzlo převodovky M32, olej to je... I když v poslední době jsem byl v ASO v Mnichově a bylo mi řečeno, že každý jts dříve nebo později, bude si jen lze představit. Powidzieli mi také, že zatímco přenos vejdou bez problémů-to není něco, co plakat, a ne jít do nákladyy, což je divné, protože německý machanik miluje změnit všechno na nové

Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalka

Uživatel Cyklista Avatar maarkuss
    Nastoupil
    06 2013
    Žije v
    Krakov - Glasgow
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.8 MPI

Domyślnie

No, teď, jak jsi olej to nic nemusí být vidět, na tvém místě, udělal bych to 1000km a zkontroloval bych pak kolečka časování ventilůu, stačí odšroubovat této horní panel a zjistit, zda mezi válečky žádné z těchto pilin, jako není to, samozřejmě, hřídel, hřídel, olej, pak můžete nahradit płukanką ještě jednou, ale sám, nic složitého.

Uživatel Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Nastoupil
    10 2011
    Auto
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

@szad2000. nevím JTSów, ale z toho, co jsem četl v několika vyhotoveních, které mají problém s naciągającym řetězu časování ventilůu - pokud by se to stalo, to není řetězce odírají o nějaký panel a vytvářet piliny? Takže, pravděpodobně, napnou řetěz, to už nějaké chyby/check engine - máš/máte nějaké chyby
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Nastoupil
    06 2015
    Žije v
    Kempten \ Wrocław
    Auto

Domyślnie

Nabídka Napsal/a epsonix Zobacz post
    @szad2000. nevím JTSów, ale z toho, co jsem četl v několika vyhotoveních, které mají problém s naciągającym řetězu časování ventilůu - pokud by se to stalo, to není řetězce odírají o nějaký panel a vytvářet piliny? Takže, pravděpodobně, napnou řetěz, to už nějaké chyby/check engine - máš/máte nějaké chyby
    A že má k tomu vztah? Kde je motor a kde olej..máš pravdu nebudete mít tušení, o čem píšete...

Uživatel Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Nastoupil
    10 2011
    Auto
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

Nabídka Napsal/a gregor159german Zobacz post
    A že má k tomu vztah? Kde časování ventilů a kde olej..máš pravdu nebudete mít tušení, o čem píšete...

podle mých informací, v autech s řetízkem, vše je schované pod tělem a mazaný stejným olejem, který je motora proto, piliny, vznikající, když se řetěz вытащит za velmi nebo poškodit napínací bude v olej motorovým.
    nebo jsem úplně špatně, nebo, možná, že Jsi?
    kromě toho, bez pokusů o besztania prosím
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Nastoupil
    06 2015
    Žije v
    Kempten \ Wrocław
    Auto

Domyślnie

podle mých informací, v autech s řetízkem, vše je schované pod tělem a mazaný stejné olejem že motora proto, piliny, vznikající, když se řetěz вытащит za velmi nebo poškodit napínací bude v olej motorovým.
    nebo jsem úplně špatně, nebo, možná, že Jsi?
    kromě toho, bez pokusů o besztania prosím
    Máš pravdu, že obvod je pod tělem, sám besztam teďDziwne stukanie i opiłki w oleju 2.2JTS Dziwne stukanie i opiłki w oleju 2.2JTS

Moderátor Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Nastoupil
    07 2012
    Žije v
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

Takže, pravděpodobně, napnou řetěz, to už nějaké chyby/check engine - máš/máte nějaké chyby
    Časování ventilů to oczujnikowany, ale pohon válce jako jedinečný jev není. A také zde může být dobře.
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Uživatel Nováček
    Nastoupil
    04 2012
    Žije v
    Мазовецке
    Auto
    Alfa 156 SW 2.4 jtd 02' , Lancia Kappa 3.0 V6, była 159 2.2jts i 156 1.8 ts

Domyślnie

Jak často bylo nahrazení olej ?V těchto motorach, miluje przytkać filtr olej a klesne tlak mazání. Časování ventilů není to o tom, že příliš silně třít, aby se špatně pilin, rociągnięty obvodu detekují senzory. zde jsou kolečka balansowe, vložky a válce řemeny, s největší pravděpodobností se na nich piliny, to vše závisí na tom, jaké je to piliny nebo zachycují magnet, nebo ne, jak se to, nebo sluchátka nebo pouzdro hřídele rovnováhy, pokud chybí jejich magnet-je to asi rozdělovací šachty.

Podobná témata

1. [159] únik oleje v horní části motoru 2,2 jts
    Vytvořil(a) h3ckler v sekci 159/Brera/Brera Spider
    Odpověď: 0
    Poslední příspěvek/Autor: 07-07-2016, 09:09
  2. [159] AR 159 2.2 JTS 06r. nízký tlak oleje při volnoběhu, piliny ve filtru
    Vytvořil(a) rido v sekci 159/Brera/Brera Spider
    Odpověď: 7
    Poslední příspěvek/Autor: 22-10-2015, 17:06
  3. [159] Piliny v oleji ?
    Vytvořil(a) STalone83 v sekci 159/Brera/Brera Spider
    Odpověď: 17