Oldal 1 a 2 12 UtolsóUtolsó
Pokaż wyniki od 1 hogy 10 a 12

Arról, hogy: Mi lámpa

dobry człowiek
    Vendég

Domyślnie Mi lámpa

Szia. Milyen izzók, hogy feltételezzük, a Bella 166 2000-ben, hogy javítsa a világítás, mert a H7, gyengén fényes, gondoltam ksenonie nem Alla xenon szabályozó 300zł tud segíteni. Mi a NATO??????????

› Więcej...: Mi lámpa

ViP Rómeó Avatar Lesio
    Él
    Rosztov
    Automatikus
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS
    Üzenetek
    1,917

Domyślnie

Kérdezni a szakasz 166 vagy tuning.

ViP Csődör Avatar DANIEL166
    Él
    Rendőrség
    Automatikus
    AR 166 2.4 JTD 10V
    Üzenetek
    184

Domyślnie

Vásárlás osram vagy a philips lámpa, ragyog szépen , jól, ha van egy piszkos reflektorok .

dobry człowiek
    Vendég

Domyślnie Bella 166

Helló. nos, mindannyian egy kicsit sötét, de azt hittem, zo az ilyen szépséget meg lehet mosni??????????

---------- Az üzenethez csatolva 14:15 ---------- az Előző hozzászólást írták 14:14 ----------

mégis, ahogy adta a Bella a következő felhasználó, hogy kell csinálni, mert én mutattam neki

ViP Csődör Avatar DANIEL166
    Él
    Rendőrség
    Automatikus
    AR 166 2.4 JTD 10V
    Üzenetek
    184

Domyślnie

Idézet Írta dobry człowiek Zobacz post
    Helló. nos, mindannyian egy kicsit sötét, de azt hittem, zo az ilyen szépséget meg lehet mosni??????????

---------- Az üzenethez csatolva 14:15 ---------- az Előző hozzászólást írták 14:14 ----------

mégis, ahogy adta a Bella a következő felhasználó, hogy kell csinálni, mert én mutattam neki
    Valami tanácsot adni, hogy tisztítsa meg a reflektor előtt, hogy, mint már zaszłe virágzik minden árnyalata hmm, ez jobb vásárlás új láttam, hogy még DEPO a 300zł . mint a fotó, nézd meg a funkció a profil avatar .

stanlejo
    Vendég

Domyślnie

szia, egy kolléga. Én 166 átalakítók Ala xenonok, stb. 8000к, azt fogja mondani, hogy nincs különbség a normál h7, így swiatełko kék. Talán az eredeti xenon lámpa, gyertya jobb

ViP Rómeó Avatar puotek
    Él
    Rybnik
    Automatikus
    156FL Q2
    Üzenetek
    1,090

Domyślnie

vagy valami kevésbé kék

chomik
    Vendég

Domyślnie

Javaslom, telepítés nieorginalnych ksenonów. A hiánya az automatikus szintező, mosó nagynyomású => limit használata más felhasználók által. Nem akarjuk, mert tudjuk, minden tekintetben A rendőrség minden alkalommal, amikor részHé, a létesítmény abba a bizonyíték, hogy ez csak idő kérdése.

A felhasználó Rómeó Avatar blackalfa166
    Él
    Rendszer
    Automatikus
    AR 166 3.0 V6, 1999; AR 166 3.0 V6 2002; JEEP Grand Cherokee 1998 5.9 V8; Cadillac Seville SZEM
    Üzenetek
    754

Domyślnie

esett reflektorok .... talán, ha valaki már zastosowałt tjuninkowe fény a neve Zenon xenon hiper power 50% - a + energia takarékos éjszakai vison MAX

lámpa 166 nagyon kicsi telepítése egy erős lámpa okoz azonnali égő ( sötét ) reflektorok
    ha a reflektorok mocskos sötét sérült előfordulhat, hogy elfelejti, valamit segít, akkor csak regeneráció lámpa vagy wlożenie új ... valamint egy reflektor egy hagyományos villanykörte világít nagy, hidd el

adasco
    Vendég

Domyślnie

Idézet Írta chomik Zobacz post
    Javaslom, telepítés nieorginalnych ksenonów. A hiánya az automatikus szintező, mosó nagynyomású => limit használata más felhasználók által. Nem akarjuk, mert tudjuk, minden tekintetben A rendőrség minden alkalommal, amikor részHé, a létesítmény abba a bizonyíték, hogy ez csak idő kérdése.
    Nem kell túldramatizálni. Jól ELREJTETTE nem oslepia.
    Rosszabb beteg-bocsátotta reflektorfénybe lövés. Valamint, hogy a rendőrség nem figyeltem, bocs...
    A tény az, hogy a gyári xenonow, uwalonym samopoziomowazniem ha. Szóval nem én zwariowac.

Hasonló témák

1. Miféle villanykörte???
    Létrehozott bombel_pmr szakasz 156
    Válasz: 7
    Utolsó hozzászólás szerzője: 15-02-2014, 16:48
  2. Mi izzók??!
    Létrehozott Junka szakasz 156
    Válasz: 17
    Utolsó hozzászólás szerzője: 10-02-2013, 12:19
  3. [155] milyen lámpa
    Létrehozott NERO2287 a szakasz 145/146/155
    Válasz: 5