Foty wstaw tutaj. Niecałe 650 CHF to nie majątek, może bym sobie fundnął i w końcu miał Alfę z benzynką
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Foty wstaw tutaj. Niecałe 650 CHF to nie majątek, może bym sobie fundnął i w końcu miał Alfę z benzynką
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Ja uważam że wszystkie 155 w takiej cenie to auta do remontu
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
zapraszamy >> www.sklep.zrobieforme.pl
Pewnie że tak. Kwestia tego jak dużego![]()
Ja od poczatku swego spotkanie z motoryzacją siedziałem w Dieslach , potem padło na afline 155 w TD z której byłem zadowolony i myslałem ze mam cudo na kołach ... póki nie kupiłem 155 2,0 16V i w tedy powiedziałem sobie ze zmarnowałem swoje lata młodości , czasy taniego paliwa gdzie mogłem lać i się bawić .... i cieszyć się z mruczenia aa 16-stka ma naprawdę fajny dzwiękOd tamtej pory jak kogoś stać to niech kupuje benzynkę
. Mam 2,08V w 164 która jest cięższa od 155 ale silnik pieknie sobie daje rade
![]()
To u mnie jest odwrotnie, wszystkie moje dotychczasowe wozy to były benzyny. Dopiero Alfę kupiłem z dieslem.
Jestem po rozmowie ze Sprzedającym. Brak ciągłości OC od 2 tygodni, przegląd jest. Hamulce coś tam źle działają (ponoć tylko zapowietrzone i odbijają ok), wydech nieszczelny. Człowiek twierdzi, że auto ma 2 miesiące i nie zna jego historii, poza tym, że wymienił przednie klocki hamulcowe bo były zjechane.
- - - Updated - - -
Niby na kołach do Wwy wrócę, ale mam pewne wątpliwości. @Artih, czy jesteś w stanie to auto jakoś dokładniej obejrzeć pod kątem zakupu, wziąć na kanał, etc? Ew. znasz kogoś z okolic, kto mógłby pomóc? Stoi w miejscowości Budzyń.
Klocki wymienił, układu już nie odpowietrzyłZalatuje ściemą- u mnie takie problemy skończyły się koniecznością wymiany wszystkich przewodów na miedź i usunięciu korektora siły hamowania(znalazłem nowy za 900 zł- odpuściłem).
Brak OC? Dla mnie to już kara z urzędu- i to nie mała. Ale pewności nie mam, ciekawe jak chce rozwiązac sprawę umowy- jak taki mały handlarzyna z niego jest, na kogo chce papier wystawić? [MENTION=2851]Artih[/MENTION] - na piękne oczy mu to wyceniłeś na 2500? Szczególnie że ruda na błotnikach wyłazi![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
kolektor siły hamowania nowy orginał ricambi jest za 400zł![]()
Zawsze mówiłem, że dizel to zło, ale musieliście się sami o tym przekonać.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest