Sonuç göster 1 Hedef 3 ile 3
    Kullanıcı Świeżak
    O katıldı
    06 2023
    Otomatik
    Alfa Romeo Tonale 130KM

Domyślnie Lusterka zewnętrzne-grzanie

Witam,zimą zauważyłem ,że nie grzeją lusterka.Podczas niedawnego przeglądu zgłosiłem problem,ale serwis twierdzi ,że wszystko jest ok.U mnie po włączeniu grzania lusterka są zimne i nic się nie dzieje.Powinny się chyba robić ciepłe, tak miałem w innych autach a jak jest u was?

› Więcej...: Lusterka zewnętrzne-grzanie

Kullanıcı Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    O katıldı
    10 2011
    Otomatik
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

Ciekawe czy to ten sam pomysł co w Giulii/Stelvio - nie grzejemy lusterek/tylnej cam/dysz spryskiwaczy jak IBS ocenia aku na <50% i nie grzejemy foteli/kierownicy jak <35% (bez powiadomienia użytkowniaka do tego - ışık świeci, błędu nie ma itp) - oba stany naładowania jak najbardziej powszechne uwzględniając "super" algorytm inteligentnego ładowania w GIulii/Stelvio, postarzania aku, nigdy nieładowanie powyżej defacto 75% (ze SS 65%) itp itd, a stąd internet cały tematów "nie działa ogrzewanie tylnej szyby" itp.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Kullanıcı Ben yeniyim -Ağlama!
    O katıldı
    11 2025
    Otomatik
    Alfa Romeo Tonale 1.5 mhev 160

Domyślnie

alıntı Yazdı Jenks Zobacz post
    Witam,zimą zauważyłem ,że nie grzeją lusterka.Podczas niedawnego przeglądu zgłosiłem problem,ale serwis twierdzi ,że wszystko jest ok.U mnie po włączeniu grzania lusterka są zimne i nic się nie dzieje.Powinny się chyba robić ciepłe, tak miałem w innych autach a jak jest u was?
    Günaydın
    Mam ten sam problem z grzaniem lusterek i tylnej cam. Serwis twierdzi że jest OK.
    Czy u Ciebie sprawa się rozwiązała?