Sonuç göster 1 Hedef 3 ile 3
-
24-04-2024, 16:43 #1Kullanıcı Świeżak
- O katıldı
- 06 2023
- Otomatik
- Alfa Romeo Tonale 130KM
Lusterka zewnętrzne-grzanie
Witam,zimą zauważyłem ,że nie grzeją lusterka.Podczas niedawnego przeglądu zgłosiłem problem,ale serwis twierdzi ,że wszystko jest ok.U mnie po włączeniu grzania lusterka są zimne i nic się nie dzieje.Powinny się chyba robić ciepłe, tak miałem w innych autach a jak jest u was?
› Więcej...: Lusterka zewnętrzne-grzanie
-
-
21-05-2024, 11:17 #2Kullanıcı Quadrifoglio Verde
- O katıldı
- 10 2011
- Otomatik
- Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99
Ciekawe czy to ten sam pomysł co w Giulii/Stelvio - nie grzejemy lusterek/tylnej cam/dysz spryskiwaczy jak IBS ocenia aku na <50% i nie grzejemy foteli/kierownicy jak <35% (bez powiadomienia użytkowniaka do tego - ışık świeci, błędu nie ma itp) - oba stany naładowania jak najbardziej powszechne uwzględniając "super" algorytm inteligentnego ładowania w GIulii/Stelvio, postarzania aku, nigdy nieładowanie powyżej defacto 75% (ze SS 65%) itp itd, a stąd internet cały tematów "nie działa ogrzewanie tylnej szyby" itp.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
-
Bugün, 07:27 #3Kullanıcı Ben yeniyim -Ağlama!
- O katıldı
- 11 2025
- Otomatik
- Alfa Romeo Tonale 1.5 mhev 160
Günaydın
Mam ten sam problem z grzaniem lusterek i tylnej cam. Serwis twierdzi że jest OK.
Czy u Ciebie sprawa się rozwiązała?