ostatnia fota jest najlepsza![]()
![]()
ten co ma takie "policyjny" samochód to też ma dystans
![]()
ostatnia fota jest najlepsza![]()
![]()
ten co ma takie "policyjny" samochód to też ma dystans
![]()
najlepszy byl gepardzi golfik,jesli chodzi o ostatnie to calkiem zgrabna musiala byc.haha :mrgreen:
Macie koledzy rację super![]()
Alfa i jej ochroniarz
Pryśnięte na bardzo wysokim poziomie, podobają mi sie bardzo wzory z tym że lepiej wyglądały by na ciężarówkach i na naczepach a tam miejsca dużo i jest gdzie poszalec z aerografem![]()
:jupi: Jak znajdę dobry wzór też sobie zafunduję ,chociaż i tak się oglądają za moją Bellą :mrgreen:
Fajnie to wszystko wyglada mi sie podobał mercedes ktory byl pomalowany tak ze jakby bylo widac silniktrzeba miec do tego talent
Marcedes z silnikiem AMG był najfajniejszy- chociaż ostatnia fotaops:
swoja drogą to popularne u kobiet- moja dziewczyna dostała bzika na punkcie fiata 500 nie dlatego że jest fajnym samochodem, ma dobre silniki czy coś- ale dlatego że mogła sobie skomponować obklejenie go pod swój gust![]()
“You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch.” – Jeremy Clarkson
Niezła kuciapka
Pytanie tylko, czy ostatnia fotka nie jest aby żartem w miarę sprytnego grafikaTak czy owak nieźle! Mnie przypadł do gustu Lexus z wektorowymi kwiatami i ptaszkiem
![]()