Pozdro dla właściciela srebrnej 156 SW na blachach chyba DSR (oczywiście z rameczkami), zaparkowanej na Piastowskiej we Wrocku![]()
Pozdro dla właściciela srebrnej 156 SW na blachach chyba DSR (oczywiście z rameczkami), zaparkowanej na Piastowskiej we Wrocku![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Pafka Ty po Wrocku posuwasz? chyba Ciebie widziałema czerwoną Brercią posuwa jeszcze we Wrocku jakaś laseczka.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Na pewno nie mnie widziałeś, bo od 2 października już nie posuwam Brerką - po niej zostały mi już tylko piękne wspomnienia...
Przynajmniej jedna. Prawdopodobnie mówisz o czerwonej Brerze z KS na końcu rejestracji. Widuję co jakiś czas tę kobietę w tej Brerze już od blisko trzech lat, także wygląda na to, że i jej ta Alfa świetnie się spisuje
A co do czerwonych Brer we Wrocku...
Kiedyś zapisywałem sobie każdą którą zobaczyłem - łącznie z numerami rejestracyjnymi. Razem z moją, naliczyłem 8 różnych czerwonych Brer na wrocławskich blachach, a prawdopodobnie jeszcze nie wszystkie widziałem, hehe.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Piekna 155 widziana wczoraj na Syrokomli. Posiadala ramki. Jakis czas temu widzialem ja na sprzedaz chyba gdzies na zakrzowie. A Pani z czerwonej Brery nie wie o co kaman, juz pare razy do niej mrugalem i lipa ..
Pozdrawiamy Panią zza kierownicy srebrnej 166 DZL widzianej tuż za rondem w Legnicy (w stronę centrum), która musiała powalczyć z matizem który wbił Jej się przed wiaduktemgratulacje refleksu !
Kierownika 159 widzianej tuż obok, w tymże miejscu też pozdrawiamy
@Filip29 to Twoj Alfons stał na "dzielni" w poniedziałek DL78***?
dziś do baku diesel leje moja kochana Żona
Pozdrawiam kierownika z białej GT na placu Powstańców Warszawy![]()
Widziana dzisiaj bardzo ładna czerwona GTV "oramkowana" na czerwonych (próbne?) tablicach. Obok McDonalds'a w Legnicy
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
Jakąś godzinę temu widziana 156 'WŁOCHATEGO'007-> DZA93SM
Pozdro !![]()
Moja AR156 Nero Metalicco:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ysego0800.html