ciekawe czy na zamówienie mają więcej części, bo po tej ich wyszukiwarce to nie mogę znaleźć do GT z dieslowskim silnikiem nica tak poważnie to nie mają za dużo produktów do mojego akurat auta. Ale pewnie można przez nich ściągnąć na zamówienie
no dobra, kilka... ale nie tych interesujących mnie. Szukałem termostatu (bo wymieniałem niedawno i ceny chciałem porównać)- nie ma, szukam uszczelki głowicy- nie ma, szukam innych tam rzeczy- też nie ma. Dopiero po wpisaniu ogólnikowo alfa gt wyskoczyła dosłownie 1 strona
Trzeba było szukać albo z katalogu 147 albo numerami części.
Przecież termostaty z 147 150km i GT są zamienne a ja właśnie w Unto Behra znalazłem.
w cenie...?
Ja płaciłem tam ok. 295 zł z Behr'a do 8V JTD. Fakt, że na stronie dużo części nie mają - tak to bardziej wygląda, że jak jest to jest, jak się trafi - i często w naprawdę przyzwoitej cenie. Ale jest możliwość, żeby ściągnęli coś ponad to co widnieje w ofercie na stronie internetowej. Pytałem kiedyś właśnie o te amortyzatory Magneti Marelli co oni tam mają na przód do 147 i mówili, że też mogą np. Monroe załatwić. Także najlepiej się pytać, tym bardziej, że kontakt z nimi bardzo dobry nigdy długo nie czekałem na odpowiedź.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl