Mam pytanko. Czy jeżeli wywale stacyjkę i zamki ze swojej przedliftówki i dam zamki i stacyjkę od poliftówki wnętrza (kluczyk scyzoryk) czy będzie to trybić bez problemu?
Jeżeli nie co muszę jeszcze wymienić? jakaś centralka?
Mam pytanko. Czy jeżeli wywale stacyjkę i zamki ze swojej przedliftówki i dam zamki i stacyjkę od poliftówki wnętrza (kluczyk scyzoryk) czy będzie to trybić bez problemu?
Jeżeli nie co muszę jeszcze wymienić? jakaś centralka?
Sorry ale w tym temacie w ogole sie nie orientuje. A jeżeli przełoze pestke ze starego kluczyka do nowego?
porównaj wygląd i wymiary wkładek (powinno być to samo) kostkę immo musisz do nowego klucza przełożyć lub zaprogramować nowy klucz z immo i bd działać
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
zaprogramowanie nowego kluczyka wiąże się ze sporym wydatkiem $ , chciałem tak zrobić,aby mieć scyzoryk do starej kupiłem grot obudowę no i gość od kluczyków powiedział ok 250 pln.... i zrezygnowałem
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
na niepodległości za rakowiecką od strony centrum dorabiają kluczyki. mogą zrobić ci scyzoryk do przed liftem. widziałem na stronie. http://www.autokluczyk.eu/nasza-oferta.html . wyjmiesz bebechy i zobaczysz czy będą pasować. osobiście się tam wybieram ale dorobić czerwony w taki sam sposób.
- - - Updated - - -
zgadza się. ja w aso w wawie zapłaciłem 180 parę. ale miałem mus bo Alfa w ogóle nie paliła
[QUOTE=brill7;1009784]na niepodległości za rakowiecką od strony centrum dorabiają kluczyki. mogą zrobić ci scyzoryk do przed liftem. widziałem na stronie. http://www.autokluczyk.eu/nasza-oferta.html . wyjmiesz bebechy i zobaczysz czy będą pasować. osobiście się tam wybieram ale dorobić czerwony w taki sam sposób.
A ile taka impreza? ROzumiem, mam rozumieć, że miałbym scyzoryk bez zmiany zamków wraz z działającym alarmem i centralka?
musisz zadzwonić bo nie wiem czy wszystko zrobią tak jak chciałeś. u mnie np. nie zrobią alarmu w kluczyku bo coś się rozwaliło i dupa.
Mógłbyś podać jakiś kontakt?