ja pozdrowie czrnego sw 159 na rej SPS wieczorem nna rondzie kolo shella w pszczynie. Yaro?? sory ze nie migalem ale przy wchodzeniu na rondo z ta predkoscia bylo by to niebezpieczne;p
ja pozdrowie czrnego sw 159 na rej SPS wieczorem nna rondzie kolo shella w pszczynie. Yaro?? sory ze nie migalem ale przy wchodzeniu na rondo z ta predkoscia bylo by to niebezpieczne;p
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
Pozdrawiam stojącą dzisiaj koło cmentarza w Dłużcu czerwoną 156 JTD na ramkach![]()
Wzajemnie, Pozdro!Edytuj post
P.S. "pomalowane" - nie "oklejone"![]()
Serdecznie pozdrawiam kolegę Z pięknej czerwonej Brery z którym spotkaliśmy się dzisiaj około 8:45 na myjni BP w Krakowie na Zakopiance,
Kolega naprawdę kocha swój samochód bo mimo że był czysty to i tak go Jeszce mył
pozdro
Pozdrawiam właściciela oramkowanej 147 FL SD xx777 zaparkowanej na "manhatanie"- stoi dokładnie na wprost mojego sklepumoja 156 stoi 3 miejsca parkingowe obok.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Pozdrowienia dla Venoma. Dzieki za szybszą przejażdżkę po Chorzowie i Katowicach:-) Nie widzialem ramek ale tablice rejestracyjne skojarzyłem:-)
Pozdrawiam kolegę z którym minąłem się dziś na Ul. Barbary w Bieżanowie![]()
Kto to parkuje codziennie w godzinach ok. 13-15 w wodzisławiu na parkingu na przeciw byłegojuż dworca PKS czerwoną 147 z kołpakami z czerwoną obwódką na blachach swd? Kilka razy już tam widziana w tych samych godzinach.