Więc trzeba było przysłać jedno zdjęcie, to według Ciebie najlepsze. Wtedy byś nie był rozczarowany... może
Więc po co przysyłałeś też te, Twoim zdaniem, gorsze?
Na jaką? Czekam na propozycje.
W większości Ci pokrzywdzeni przeze mnie![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Więc trzeba było przysłać jedno zdjęcie, to według Ciebie najlepsze. Wtedy byś nie był rozczarowany... może
Więc po co przysyłałeś też te, Twoim zdaniem, gorsze?
Na jaką? Czekam na propozycje.
W większości Ci pokrzywdzeni przeze mnie![]()
wiesz co saroo z Toba nie ma gadki.Jestes jak Lato.Niejednokrotnie apelowalem do Ciebie o zmiane zasad wyboru zdjec bo wyrzucales fajne fotki.Nie chodzi o mnie bo bralem chyba 2 razy udzial w konkursie i moje zdjecia nie byly dobre.Raz bylem w konkursie,drugi raz(chyba z lepszym jakosciowo zdjeciem na poboczu) ale tu nie o to chodzi.Mnie naprawde irytuje to jak wybierasz zdjecia.Jest conajmniej jedno zdjecie na poboczu od tego w konkursie.pozatym jak mozesz dobierac do pazdziernikowego konkursu zdjecie z laskami w szortach,albo zdjecie lusterka na piaszczystej plazy??
Przeslalem po to gorsze aby sprawdzić jakie masz pojęcie w temacie, widzę że mierne.
Zmiana formuły, że to forumowicze wybierają pierwsza 10-tke nie jedna osoba.
A i jeszcze jedno, w regulaminie jest napisane, że pomożesz w obróbce fot jakoś mi nie pomogłeś i przypuszczam
że innym tez nie, nie masz wiedzy to weź odpuść są lepsi![]()
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 02-11-2012 o 22:55
poszło na 5, bo zdecydowani najlepsza w tym miesiącufajny kadr z tym słońce, fajny kliemacik. A tak szczerze,czy tylko mnie się wydaje, czy zgodzicie się ze mną, że na poboczu czasami lądują lepsze (tylko niektóre) zdjęcia niż w głównym konkursie?
![]()
Które?
Zdjęcia wykonane w październiku, przedstawiają auto marki Alfa Romeo, lub jego fragment. Wszystko zgodnie z regulaminem. Nie widzę powodu, dlaczego miałbym te zdjęcia odrzucać?
Spośród wszystkich nadesłanych na konkurs zdjęć? Zbyt męczące dla forumowiczów z tego prostego powodu, że zdjęć jest kilkadziesiąt, bo jak doskonale wiesz, niektórzy przysłają po 5 zdjęć i więcej. Wyobraź sobie ankietę ze 100 zdjęciami, jeśli byłaby taka techniczna możliwość a takiej nie ma na tym forum.
Pomagam w obróbce wtedy, gdy zostanę o to poproszony, niektórzy nie życzą sobie "poprawiania" ich zdjęć. Nie jednej osobie pomagałem, niektórzy wygrywali. Inna sprawa, że z gniota nie zrobi się działa sztuki nawet Photoshopem.
Ok, co w temacie poszerzenia jury ?
Co proponujesz ?
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 03-11-2012 o 00:04
Saroo naprawde widze ze Toba nie ma dyskusji.Jasne wszystko sie zgadza.Wszystko jest wporzo jak w PZPNie.Tu jest PZSarooAR.Ja tez jestem chetny i chyba Yonash byl.Ktore zdjecie jest lepsze-napewno to chyba ze 155 przy tej barierce wsrod drzew.Napewno wolalbym to w konkusie niz to z lusterkiem na piaseczku.To ze zdjecie przedstawia AR zgoda ale chyba w regulaminie jest tez ze ma byc adekwatne do pory roku??Czyli moge wrzucic rewelacyjne zdjecie w grudniu z maja/czerwca??Super masz zasady.Rewelacja
Dobrej nocy Panowie.
Poczytam jutro.