Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Problem z licznkiem

pkokoszko
    Gość

Domyślnie Problem z licznkiem

Mam pytanie licznik nie pokazuje mi ile ma samochód przejechanych ogólnie km są same kreski elektryk powiedział że niby procesor się spalił znalazłem na allegro używany licznik tylko mam pytanie ja nie miałem cyfrowego wyświetlacza pod wskaźnikami z paliwa i temperatury tylko normalny godzine wyświetlał oraz ile stopni jest. Znalazłem dwa tylko takie liczniki ale jak zamówiłem gościu wysłał mi z cyfrowym wyświetlaczem końcówka niby jest ta sama ale czy on będzie działać??

SaVrO
    Gość

Domyślnie

Podłączysz to będziesz wiedzieć

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    AR 147 1.6 (105km)

Domyślnie

Ja mam ten sam problem z kreskami na liczniku. Kupiłem licznik na allegro i zamontowałem go i wtedy owe kreski zaczęły migać. Ma ktoś pojęcie jak sobie z tym poradzić.?

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    mazowieckie/łódzkie
    Auto
    AR 147 1.6TS 105KM

Domyślnie

Ja mam od zakupu same kreski zamiast licznika przebiegu całkowitego. Kilka razy zabierałem się za kupno/wymianę, ale jakoś straciłem zapał.

Przebieg całkowity mam w FESie, a okresowe zapisuje skrupulatnie w zeszyciku w aucie razem ze wszystkimi wymianami

Podobno kupno takiego samego licznika i jego osiowanie(jeśli się nie mylę) załatwia sprawę, ale czy ten z wielofunkcyjnym ekranem będzie działać - nie wiem. Ale podłącz i daj znać, w końcu są one tańsze i ładniejsze

Użytkownik Pirat drogowy Avatar badylija
    Mieszka w
    Mielec / Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2.2 JTS

Domyślnie

Ja coś takiego miałem po zakupie. Licznik kupiłem na Allegro - gość ustawił mi na nim od razu wartość z FESa. Potem osiowanie i do dziś, odpukać, wszystko jest ok