5! nic dodać nic ująć, a 2 fajne i plus za pięknie zbudowaną włoszkęmmm te felgi Ti
Finalnie i tak 5 wygrywa imo
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
5! nic dodać nic ująć, a 2 fajne i plus za pięknie zbudowaną włoszkęmmm te felgi Ti
Finalnie i tak 5 wygrywa imo
8. siła tkwi w prostocie...
Chciałbym pomóc saroo w jego ciężkiej pracy i aby miał więcej wolnego czasu dla siebie
Bidulka
Spiderek trzymam kciuki!!!
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 03-11-2012 o 20:06
Podczas korzystania z toalety, wpadłem na pomysł organizacji następnej edycji konkursu - każdy chętny organizuje u siebie w domu oddzielny minikonkurs wyłącznie ze swoimi zdjęciami, sam wybiera swoje ulubione i zamawia kalendarz w drukarni
Z większości postów w tym temacie aż bije polskość - najlepiej niech kto inny wszystko organizuje, ale jak coś idzie nie po waszej myśli, to od razu PZPN, komuna, skandal, hańba, Lato, żydomasoneria i inne modne wyrazy
Wyluzujcie, bojownicy o wolność, to tylko zabawa.
Spider - liczę na Ciebie!
Umiesz myśleć tylko na klopie ?
pewnie nie do końca wiesz co napisałeś - historyku![]()
Owszem zabawa i tu się z Tobą zgadzam.
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 03-11-2012 o 20:35
Widzę, że gówno to u Ciebie temat przewodni, gratuluję.
Niektórzy reprezentują tak niski poziom intelektualny, że na prawdę zastanawiam się czy warto było się rejestrować na takim forum. Zrobiłam to tylko i wyłącznie z pasji do samochodów, z pasji do Alf, z pasji do fotografii motoryzacyjnej, którą zaraził mnie tutejszy forumowicz, który również wysyła zdjęcia na konkurs. Zachowujecie się, obrażacie się gorzej jak nie jeden karku z fatalnie stuningowany karku w be em ce czy w golfie (nie obrażając żadnego właściciela tych aut) ale wydaje mi się, że wiecie o jaki typ kierowców mi chodzi.
A co do eliminowania zdjęć, jestem za kilkuosobowym jury, nawet 2 osobowym, jeżeli nie będzie chętnych, proszę bardzo, mogę pomóc. A jeżeli problem z 'zdjęciami w tle' nie ucichnie to myślę ze pokazywanie ich jest zbędne. Bo przecież znajdzie się tyle profesjonalistów, którzy wiedzą lepiej. Pozdrawiam![]()
Chętne Alfy i ich właścicieli zapraszam na sesje