A ma ktoś numer oryginału lampki z gulliety? To się dowiem ile kosztuje w serwisie.
A ma ktoś numer oryginału lampki z gulliety? To się dowiem ile kosztuje w serwisie.
Naprawa fiat, alfa romeo http://www.autokielak.pl/
kolega jbkobziak kupił za 70 złociszy na alledrogo? od miłego sprzedawcy co się o nim nie wypowiem, bo miał mi zdjęcia podesłać wieczorem bo wcześniej nie może i nikomu nie sprzedawać, a nagle powiedział że się sprzedała skur... jeden... jeszcze 2 były wystawone cholera :/
Nie kupiłem za 60 z wysyłką, ale bardzo możliwe, że tak się stało.Przykro mi trochę z tego powodu, że tak podebrałem koledze tą lampkę, ale Pan sprzedawca nic nie wspominał, że zarezerowowana, więc nic o tym nie wiedzialem. Mam nadzieje, że kolega żalu nie ma do mnie?
Hehe.. Żalu do Ciebie kolego.. No co ty.. Powodu bym chyba musiał szukać na sileżal to ja mam ale do tego sku... Już drugi raz mnie zdenerwował.. Raz mi ramke navi z polamanymi zaczepami sprzedał nie wspominając o tym jak pytałem.. a teraz w buca zrobił.. Karma go kurna dorwie wreszcie.. Mam nadzieje
a tak na temat.. fajny efekt oświetlenia??
![]()
UFF to dobrze, bo się bałem, że mnie będąnawiedzać jakieś nieznane telefonyCo do efektu świecenia. Jest tak delikantna i subtelna poświata, że na pierwszy rzut oka może jej nie być widać
Może dzisiaj jakimś lepszym aparatem zrobię zdjęcie tak, żeby było to jakoś widać
Generalnie fajna sprawa
![]()
No i klasa! udało się, ja niestety ciągle czasu nie mam na instalację.
Czekamy na zdjęcia![]()
Opisz jak połączyłeś to.
Wygląda to mniej więcej tak. Zdjęcie nie jest jakieś super, ale ciężko zrobić dobre zdjęcie, żeby było widać efekt. Ręka leży na gałce od biegów.
Kupiłem do swojej 156, właśnie idę montować, jak już będzie gotowe to dam znać![]()
Zrób jakąś foto relację![]()