Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Temat: Lamborghini Gallardo

Addicted
    Gość

Domyślnie

Cholerny VW, może szybkie może dobrze trzyma się drogi, może daje frajde z jazdy, ale gdzie mu do alfy, to ciągle wyglada jak plastikowa zabawka!

M@T
    Gość

Domyślnie

I po to trzeba było założyć temat??
    pzdr

rafjan
    Gość

Domyślnie

Dla zaspokojenia ciekawości panowie właściciel ma 22 wiosny i dostał je w prezencie od rodziców

Pitus25
    Gość

Domyślnie

dziś wieczorkiem widziałem ją w BB ja śmigała na Cieszyn ładne autko

Mr_Bungle
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rafjan
    właściciel ma 22 wiosny i dostał je w prezencie od rodziców
    To zazdroszczę rodziców . Dobrze, że Polaków stać na takie prezenty.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    123

Domyślnie

amen...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar AlfaFAN
    Mieszka w
    Pińczów
    Auto
    Fiat Tempra 1.6&2.0... mam nadzieję, że wkrótce Alfa Romeo...

Domyślnie

Cytat Napisał Zun
    Lambo zresztą zawsze było lepsze od ferrari

szmelcwagon lepszy od Ferrari A w ktorym miejscu?
    A porownanie Alfa vs Lambo...Bez chwili zastanowienia Alfa 8)
    A gdyby mnie bylo stac na 8c i mial bym mozliwosc ja kupic to bylo by mnie stac na Ferrari i wlasnie 599gtb by stanelo obok 8c 8)
    "Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

SpierS
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AlfaFAN
    Pozdro dla Ciebie, uznanie w oczach administratora - ZALICZONE :roll:

Cytat Napisał Addicted
    Cholerny VW, może szybkie może dobrze trzyma się drogi, może daje frajde z jazdy, ale gdzie mu do alfy, to ciągle wyglada jak plastikowa zabawka!
    Boze czlowieku zastanow sie co piszesz ? Czy Alfa to najlepsza marka na swiecie ? sadzac po twojej wypowiedzi TAK ! Takie wozy jak Ferrari, Lambo, Mclaren i inne super samochody nie maja co sie rownac z Alfa ?...
    Po twojej wypowiedzi sadze ze masz kompleksy i myslisz ze twoja alfa to najlepszy samochod na swiecie...
    Zejdz na swiat i spojrz prawdzie w oczy ze gdyby bylo Cie stac na Lambo nie kupil bys Alfy...
    Slyszales badz widziales Lambo na zywo nie chodzi mi o imprezki typu Allegro Power badz Auto Moto Show gdzie samochody stoja wyeksponowane i nie da sie ich nawet dotknac ? zapewne napiszesz ze TAK aby wybrnac z niekonfortowej sytuacji, nie chwalac sie spedzam wakacje w miejscu w ktorym takie samochody sa codziennoscia, kiedy jada ulica oczy typowego przechodnia i kierowcow sa skierowane wylacznie na ten samochod. :wink:
    Dzwiek silnika wprawia asfalt w drgania, niech sobie bedzie jak ty to nazwales z Plastiku ale Lambo to historia, sylwetka, moc, i niesamowite doznania.
    I nikt z was nie powie ze nie chcial by byc w posiadaniu owego samochodu... :|?:

Piszac to nie mialem na celu urazenie ani zniewazenie zadnego z uzytkownikow tego forum.
    Po prostu zanim cos napiszecie zastanowcie sie co piszecie OK ?
    Pozdrawiam :>>

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    złom

Domyślnie

Cytat Napisał Zun

Z tego co wiem , to 8C jest bliźniaczką ferrari z klasycznym układem silnik-napęd. Nie umywa się to do rozwiązań lambo . Lambo zresztą zawsze było lepsze od ferrari , to kawał niesamowietej zabawki. Mało co może się równać z produktami tej marki.
    W którym miejscu :?: Lambo zawsze było superwozem dla LANSIARZY, jest to marka z plebejskim pochodzeniem (fabryka sprzętu rolniczego- jakby ktoś nie pamiętał) gorszym prowadzeniem od ferrari i ABSOLUTNIE BEZ JAKIEGOKOLWIEK DOROBKU SPORTOWEGO, ZERO ,NULL. Więc gdzie mu do Ferrari? Czy alfy...
    8C może zajmuje nieco inny segment superszybkich GT ale będzie miało na pewno wyższą wartość kolekcjonerską niż większość współczesnych jej Lambo.

Addicted
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SpierS
    Cytat Napisał AlfaFAN
    Pozdro dla Ciebie, uznanie w oczach administratora - ZALICZONE :roll:

Cytat Napisał Addicted
    Boze czlowieku zastanow sie co piszesz ? Czy Alfa to najlepsza marka na swiecie ? sadzac po twojej wypowiedzi TAK ! Takie wozy jak Ferrari, Lambo, Mclaren i inne super samochody nie maja co sie rownac z Alfa ?...
    Po twojej wypowiedzi sadze ze masz kompleksy i myslisz ze twoja alfa to najlepszy samochod na swiecie...
    Zejdz na swiat i spojrz prawdzie w oczy ze gdyby bylo Cie stac na Lambo nie kupil bys Alfy...
    Slyszales badz widziales Lambo na zywo nie chodzi mi o imprezki typu Allegro Power badz Auto Moto Show gdzie samochody stoja wyeksponowane i nie da sie ich nawet dotknac ? zapewne napiszesz ze TAK aby wybrnac z niekonfortowej sytuacji, nie chwalac sie spedzam wakacje w miejscu w ktorym takie samochody sa codziennoscia, kiedy jada ulica oczy typowego przechodnia i kierowcow sa skierowane wylacznie na ten samochod. :wink:
    Dzwiek silnika wprawia asfalt w drgania, niech sobie bedzie jak ty to nazwales z Plastiku ale Lambo to historia, sylwetka, moc, i niesamowite doznania.
    I nikt z was nie powie ze nie chcial by byc w posiadaniu owego samochodu... :|?:

Piszac to nie mialem na celu urazenie ani zniewazenie zadnego z uzytkownikow tego forum.
    Po prostu zanim cos napiszecie zastanowcie sie co piszecie OK ?
    Pozdrawiam :>>
    Mówiłem o konretnej alfie 8C, dziwne, że inni zrozumieli. Fajnie, że spędzasz wakacje w miejscu gdzie takich samochodów pełno. I wiesz co? Z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa piszę -> NIE CHCĘ LAMBO, oczywiście powiesz, że mnie zwyczajnie nie stać na nie. Ale to niestety nie będzie trafny powód.

Cytat Napisał SpierS
    Lambo to historia, sylwetka, moc, i niesamowite doznania.
    Dla mnie Lambo było historią tylko do pewnego momentu, sam się domyśl do którego. Tyle w sprawie kolejnych ataków na moje wypowiedzi, nie mów mi że mam myśleć nad tym co piszę bo taki właśnie urok słowa pisanego, że można 10 razy zastanowić się zanim coś się napiszę i wierz mi, że korzystam z tego przywileju umiejętnie. Dla Twojej wiadomości, nie posiadam własnej Alfy, niech to będzie dla Ciebie dowodem na to, że jestem laikiem i nie wiem o czym mówię.

EDIT: Co do " sytuacji w jakiej mnie postawiłeś ".. Bynajmniej, nie uważam jej za niekomfortową, wręcz przeciwnie.

Pozdrawiam. Niech żyje ironizm.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia