Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: GTV Grajewo

padzak_a
    Gość

Domyślnie GTV Grajewo

Cześć

Od długiego czasu tzn już przed 156-ką chodziała mi po głowie Alfa GTV nawet miałem jedną na oku ale sprzedała się nim nazbierałem na nią kesz ..

po kilku latach znowu ją zaobaczyłem oto ona http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-C26404335.html

może miał ktoś z forum z nią od czynienia? i chętny jest do podzielenia się oponią na temat tego konkretnego samochodu

Pozdrawiam
    Andrzej

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

Tak się składa ,że widzę tę alfę praktycznie codziennie gdy jadę do pracy.Nie znam właściciela,ale mogę czegoś się o niej dowiedzieć jeśli potrzeba.Wizualnie ,na zywo,prezentuje się ciekawie.

padzak_a
    Gość

Domyślnie

rybakmj jabyś mógł sprawzić tą GTVałkę to byłbym bardzo wdzięczny

głównie chodzi mi o stan techniczny tej Alfy .. niechcę się wpakować na minę

Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto

Domyślnie

Oglądałem tę alfe,powiem tylko ,że szkoda czasu i kasy na paliwo do naszego Grajdołka ( pewnie dobre 600km).Szczegóły moge ci napisać na PW,ogólnie, lepiej sobie odpuść.

Użytkownik Znawca Avatar criss2007
    Mieszka w
    Nowa Sól / Zielona Góra / Kożuchów
    Auto
    Jest: Alfa 166 3.0 V6 24V Był: Alfa Gtv 2.0 T.S '96

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    Oglądałem tę alfe,powiem tylko ,że szkoda czasu i kasy na paliwo do naszego Grajdołka ( pewnie dobre 600km).Szczegóły moge ci napisać na PW,ogólnie, lepiej sobie odpuść.
    To może napisz tutaj, żeby ewentualnie przestrzec kogoś kto będzie chciał ja kupić. Żeby lud się dowiedział co jest z tą Gtv nie tak

Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto

Domyślnie

Obejżałem tą alfe dosyć dogłebnie.Wycieki każdego koloru,podłoga praktycznie zeżarta rdza,wydech do wymiany,silnik dziwnie faluje na wolnych obrotach ( może wina instalacji gazowej ),ciąg również według mnie słaby ,przynajmniej w moim odczuciu,a odbyłem jazdę kiedyś zdrowym 2,0 TS w 156.Cięzko wydedukować gdzie jest luz na zawieszeniuu,bo na gorszej drodze wszystko " barabani".Z zewnątrz auto wygląda atrakcyjnie,lakier w dobrym stanie,koła również dobrze wyglądają i komponują się z lakierem.Ja bym sobie odpuścił ją.

padzak_a
    Gość

Domyślnie

rybakmj bardzo Tobie dziękuję za Twoją opinię jakbyś kiedyś był w moich okolicach to zapraszam na browara albo kawę jak nie będziesz miał kierowcy

no te 600km mam i trochę była by lipa dla mnie ... ale stan auta tłumaczy to że często widywałem tą GTV na allegro..
    Kwestę zawiasu jeszcze dałbym rady ogarnąć tak na śilnik nie wystarczyło by mi chyba nerwów ...

Pozdrawiam
    Andrzej

Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto

Domyślnie

Nie ma problemu.Widuję ją codziennie więc czemu miałbym jej nie sprawdzić.Właściciel sympatyczny i myślę ,że ugodowy,tyle ,że raczej bez uświadomienia technicznego jako takiego,chyba.

Tak się składa ,że niedługo będę w okolicach Krakowa ( poczatek grudnia) i mam nadzieję ,że załapię się na jakiegoś okolicznego spota.

Pozdrawiam.

padzak_a
    Gość

Domyślnie

Bardzo chętnie na jakiś spot ale w błocie ... alfa z mojego avataru została skasowana przez służobową fabię, bo kierowca fabii nie zauważył czerwonego światłą, ocalały tylko z niej letnie felgi, które poszły do ludzi na forum .. teraz kulam się Jeepem ale o alfe nie umię zapomnieć... a Kraków to też przeszłość, dawno nie aktualizowałem moich danych na alfaholikach, teraz mieszkam pod Cieszynem

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia