Niewidać jaki bYł przebie przy wczesniejszej pieczątce ale to ten sam tusz, I DATA NA PIERWSZEJ 2004 ROK LUB 2011,JAK TEN PIERWSZY TO 8 LAT TEMU BYŁ ZMIENIAN ROZRZĄD DRUGI TO OD 2011 ZAPIER .... NON STOP
Niewidać jaki bYł przebie przy wczesniejszej pieczątce ale to ten sam tusz, I DATA NA PIERWSZEJ 2004 ROK LUB 2011,JAK TEN PIERWSZY TO 8 LAT TEMU BYŁ ZMIENIAN ROZRZĄD DRUGI TO OD 2011 ZAPIER .... NON STOP
Ostatnio edytowane przez bonzaj ; 09-11-2012 o 17:01
jeśli był zmieniany przy 120 tys to potem powinien być zmieniony tak około 200 tyś km a jam mam 250 tyś patrzyłem dzisiaj na niego i jest w dobrym stanie pasek nie jest popękany ani nic nie wskazuje że już powinien być wymieniony
Pasek nie świadczy o stanie rozrządu ktoś mógł wymienić sam pasek pozostawiając stare rolki i pompę wody.
- - - Updated - - -
Często tak handlarze robią przed sprzedażą samochodu.
Dla świętego spokoju, zmień sobie rozrząd, koszt nie wielki w porównaniu z tym co może spowodowac ewentualnie zerwanie paska, czy nie domagająca pompa wody.
"What We Do In Life, Echoes In Eternity"
wiem zmienię tylko muszę poczekać na wypłatę) jeszcze kilka km muszę zrobić
![]()
Tylko nie zbyt dużo i nie szalej za mocno bo to nie daj boże może póżniej kosztować parę wypłat,pfu,pfu!
O przepraszam już się poprawię!
hehe słowa pocieszenia))