Adi dobrze, że to moje zdjęcie nie przedstawia wyprzedzania na podwójnej![]()
Jak Adi wrzuci resztę zdjęć to postaram się zrobić jakąś paczkę fotek do wrzucenia na serwer.
Póki co, trochę nowych fotek:
Ostatnio edytowane przez Semprefedele ; 12-11-2012 o 22:04
masz już ich tyle, że mógłbyś zrobić oddzielny album i podpisywać "rura wydechowa przy choince", "pierwsze wyjście na basen", "rura z babcią", "5 urodzinki rury", itd
Zdjęcie nr 20 od Maska- genialneRun Adi, run!
Szałek, a było na ciągłej wyprzedzanie?W sumie trochę wstyd z mojej strony, z Semrim (korzystając z nowej ksywy: SEMIRIM
) dojechaliście z Bydgoszczy do Świecia w 20 minut, a ja Was prowadząc zaciągnąłem do Grudziądza niemalże w tyle samo
Tak jak obiecałem wszystkie inne zdjęcia ode mnie:
![]()
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 13-11-2012 o 09:36
[QUOTE=Abidibi1509;1020033]masz już ich tyle, że mógłbyś zrobić oddzielny album i podpisywać "rura wydechowa przy choince", "pierwsze wyjście na basen", "rura z babcią", "5 urodzinki rury", itd
Szałek, a było na ciągłej wyprzedzanie?W sumie trochę wstyd z mojej strony, z Semrim (korzystając z nowej ksywy: SEMIRIM
) dojechaliście z Bydgoszczy do Świecia w 20 minut, a ja Was prowadząc zaciągnąłem do Grudziądza niemalże w tyle samo
Niestety żeby choć na chwilę uciec Semriemu musiałem łamać przepisy![]()
No wiesz co... Wiem, że rura też człowiek więc nie może popaść w samozachwyt i trzeba się czasem wstrzymać z fotkami ale żeby zastąpić ją dwiema konkurencyjnymi - będzie zazdrosna
Fajne foto![]()
I jak się przyjeznym podobała Cytadela? Po fotkach patrze że za dużo się nie zmieniło tam po 2 latachGeneralnie bardzo fajne miejsce i gratulacje dla Mask-a za pomysł o organizację.
Niech bydgoszcz czyta i się uczy jak organizować zajebiste spotkania![]()
Gratuluje udanego spotu.
Snake? Myślałem że temat zamknięty.
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2