Czarna, oramkowana 156SW widziana dzis na Czulowie, kto to?;] Chyba ta sama widzialem pare razy na os. B.
"pozdrawiam"
Pana który to jadać na trzypasmowej 86 kierunek Sosnowiec ( od Katowic ) poczuł się na tyle szybki żeby
zmienić pas na skrajny lewy ( z tych trzech , nadmieniam że na skrajnym prawym jechali inni ok 90-100 )
i "zasuwać" z prędkością bliską 120 chyba ...
chyba ta jego 156 z blachami SK .. powodowała w nim takie wrażenie "bycia szybkim"
mnie niestety zmusiła do zahaczenia o pobocze ( dobrze że tam akurat jest kawałek nawet po lewej stronie ) i gwałtownego hamowania
mniej kulturalnie :
ty ch..ju je..bany
lewe lusterko nie gryzie
!!
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej GT rej. KOS, widzianego koło 7:00 na ul. Krakowskiej w Bielsku
Pozdrawiam prawdopodobnie 156 na rejestracji SCI która się trzyma na trititce i stoi pod kopalnią KWK ZIEMOWIT oraz za włożenie wizytówki forum Alfaholicy za wycieraczkę![]()
Pozdrowienia dla miłej Pani jadącej dziś po godz 14 z ul Malborskiej na Walerego Sławka czarną AR 156 , były obustronne pozdrowienia![]()
Ponowne pozdrowienia dla Pani b0rsuk![]()
pozdrawiam równieżw ostatniej chwili Was zauważyłam bo jakoś coraz bardziej spóźniona jestem;P
No właśnie za każdym razem coraz bliżej Bytomia się widzimy![]()