Albo ściągnij sobie program do emulacji napedów optycznych np. Alcochol, i tam bardzo prosto utworzysz wirtualna plyte, ktora bedzie działała jak normalne CD.
Albo ściągnij sobie program do emulacji napedów optycznych np. Alcochol, i tam bardzo prosto utworzysz wirtualna plyte, ktora bedzie działała jak normalne CD.
jakoś nie mogę tego ściągnąć dochodzi mi do 76% FALSGETEM i stoi
uderz do mnei na skype'a się podzielęNapisał alfik
nick amigasek
Mam problem bo sobie zassałem z twojej dobrej życzliwości za co wielkie dzięki tylko jakoś w niczym mi tego nie chce uruchomić klikam dwa razy i cisza :|
Jqak coś ci przychodzi do głowy to chętnie wysłucham
Pozdro
Była ----> 156 1.6 16V
----> 159 SW 2.4 Q-tronic TI
Jest ----> GT 2.0 JTS
Jest ——> Giulietta 1.4 MA
DzIdEx7, to co ściągnąłeś to jest obraz płyty, teraz musisz go wypalić na płycie i dopiero zacznie działać.
Poczytaj wcześniejsze posty :wink:
aha no faktycznieops: ale dzięki
![]()
Była ----> 156 1.6 16V
----> 159 SW 2.4 Q-tronic TI
Jest ----> GT 2.0 JTS
Jest ——> Giulietta 1.4 MA
scaignełem innym wspomagaczem ale dzieki za chęci![]()
Wiecie co to może byc że jak juz jest wszystko zainstalowane odpalam Yasu i robie Cloak i jest wszystko ok pokazuje complete wlaczam eper minimalizuje mi sie do pasku zadań i wyskakuje błąd "http//127.0.0.1:7080/ nie można odnaleźc aplikacji" Co jest nie tak??
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Napisał Lesio
dzięki za info
miałem ten sam problem i nie wiedziałem o co chodzi, ściągnąłem już chyba z 4 epery , i było to samo.Nawet mi do głowy nie przyszło że to przez firefox![]()
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Mial ktos moze że ePer pokazuje ze jest nie oryginalna plyta? Jak to obejsc??
Taki jest komunikat "La versione di ePER installata e scaduta. Per consultare i cataloghi e necessario installare una versione aggiornata del DVD eRER" Wydaje mi sie że może YASU nie działa poprawnie? YASU ospalamy z obojetnie jakiej lokalizacji czy musi byc w jakims konkretnym folderze? POMOCY![]()
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"