No nie dziwie się i tak że dałeś radę przyjść wypić parę piwek i dotrwać do 23 godziny to już sukces...![]()
No nie dziwie się i tak że dałeś radę przyjść wypić parę piwek i dotrwać do 23 godziny to już sukces...![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
W listopadzie to może być ze mną krucho na spotach,w grudniu może być lepiej,muszę dokończyć kilka projektów i będe miał nowe fotki w kolekcji. Plany nam z żoną sie troche pozmieniały i jednak nowej alfy na razie nie będzie ale tylko na razie.
Witam, rzadko bywam ostatnio tutaj, niestety, brak czasu na przyjemności. Ale chciałbym poinformować, że na początku marca 2013 moja AR będzie na sprzedaż, oczywiście z myślą o kolejnej. Może będzie jakiś chętny fan na miejscu, cena pewnie będzie rozsądna.
Rozważam zakup dopiero w 2014 tuż po zakończeniu budowy domu jeżeli sie uda zaoszczędzić troche forsy a z tym przy budowie to trudno będzie. Za to gdzieś pod koniec 2014 będzie na sprzedaż moje obecne lokum za rozsądną cene,72 m2 trzy pokoje nie banalnie urządzone plus 10 arów ziemi i parter do adaptacji.
Sobota jakieś spotkanko?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Oddałem dziś Alfę do mechanika. Pójdzie po kosztach.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Wiesz już co się stało?
Dziś zabrałem Alfę od jednego mechanika u którego auto stało tydzień czasu i nie było tknięte bo nie miał czasu i zawiozłem do innego mechanika, ten dopiero ma się zabrać za nią jutro. Rozrząd 99%.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf