no z połowy bo druga połowa to błogosławieństwo:-)
aa bo w kosciele nie wypadaa ;p jak by to bylo gdzies w Galerii to bym sie darl, jak ostatnio za Grzeskiem, caly parking przelecialem i krzyczalem ;p
Siema. Jak by kto potrzebowal moge pozyczyc blokad rozrzadu do silnika 1,6 16V TS. Robilem sobie sam ostatnio rozrzad nie mialem od kogo pozyczyc wiec kupilem. Jesli ktos by mial tez problemy przy wuymianie to moge udzielic informacji![]()
Witam wszystkich.
Wiecie może gdzie w saczu jest jakiś dobry lakiernik? Potrzebuje zrobić kilka zaprawek a nie wiem gdzie najlepiej dobiorą kolor.
Gdyby miał juz ktoś jakieś doświadczenia z lakierniami na terenie NS lub okolic to bardzo bym prosił o podzielenie się nimi.
Pozdrawiam.![]()
Witaj. Ja jestem lakiernikiem. Z doswiadczenia zauwazylem ze wszyscy dobieral akolor jak im sie chce. Jak nic nei powiesz to ci gdziekolwiek dobiora byle jak. Jak im pogrozisz i powiesz ze ich zaj... jak zle dobiora lakier bo np masz auto drogie i w idealnym stanie to si epowinni postarac. Najdrozsze lakiery i teporetycznie najlepsze Standox maja w Starym sączu na hurtowni chemicznej. Dobry lakier RM maja na Kunegundy. Ale tez są sklepy na Wegierskiej Autocolor, na Jana Pawła Lechler. Jesli bedziesz mial problemy pisz![]()
Panowie zagłosujcie na synka mojej siostry w konkursie na najsłodszego dzieciaka bo mi już parę dni głowe zawraca. Z góry dzięki.
http://nowysacz.naszemiasto.pl/artyk...fb5204710bb223
poszedł głostor hot wheels do wygrania, nieźle
sam bym pośmigał heh
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
zaglosowalem![]()
glos oddany, nawet 5 razy !! heh![]()