Strona 23 z 46 PierwszyPierwszy ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 459

Temat: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT KLUBU MIŁOŚNIKÓW ALFA ROMEO ALFAHOLICY

DDEvil
    Gość

Domyślnie

rigobert, tak sie zastanawiam czy dalbys rady zalaatwic wszystkie atrakcje zarezerwowac miejsca praktycznie przed samym zlotem bo wydaje mi sie ze nie bardzo :? Wszystkie te przygotowania zajmuja sporo czasu i organizatorzy rowniez musza wiedziec ile osob sie deklaruje i na co bedzie sobie mozna pozwolic, szkoda tylko ze jak narazie wynika tylko z tego ze jak jest o czyms rozmowa (np gadzety)to naraz zapisuje 500 osob jak juz przychodzi do platnosci zapisow okazuje sie ze tych powaznych osob zostaje mniej niz polowa. Pozatym wydaje mi sie ze 3,5 miesiaca to jest nawet wystarczajaco zeby uzbierac pieniadze bo zas nie kazdy moze bedzie mial wylozyc pieniadze na ostatnia chwile ? co do urlopow w wiekszosci firm idzie sobie urlop zaplanowac z wyprzedzeniem.
    Zreszta co tu duzo pisac Organizatorom nalezy sie duza flacha za trud i nerwy wniesione w organizacje zlotu (oczywiscie pijemy wszyscy :mrgreen: )
    Pozdrawiam

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Cytat Napisał DDEvil
    rigobert, tak sie zastanawiam czy dalbys rady zalaatwic wszystkie atrakcje
    Mówię Ci od razu,
    Nie dałbym rady..
    Dlatego też tak jak Ty podziwiam organizatorów, że im się chce, mają na to czas, nie mają z tego zysku, a jeszcze muszą czasem posłuchać krytyki.

Ja tylko próbuje, być może nieskutecznie, dociec dlaczego tak się dzieje i czy można temu jakoś zaradzić.

Więc nie zarzucajcie mi złej woli, bo ze dwa tygodnie temu źle się czułem ze świadomością, że mnie na zlocie nie będzie z powodu braku miejsc..

Fred
    Gość

Domyślnie

rigobert, Pewnie ze mozna temu zaradzic.
    Tak jak juz pisala KATE jak Stowarzyszenie i Klub bedzie juz zarejestrowane to bedzie mozna spokojnie brać BEZZWROTNE zaliczki przed zlotem (osobiscie uwazam ze nawet w wysokosci 50% oplaty zlotowej) i w ten sposob zabezpieczyc sie przed tymi ktorzy zapisują sie zbyt pochopnie.
    Mysle wiec ze ci ktorzy będa organizowac zlot w przyszlym roku nauczeni doswiadczeniem zabezpieczą sie przed takimi sytuacjami

fred

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Cytat Napisał rigobert
    Zróbcie wszystko, żeby nie wykreślić z planu prób sprawnościowych. Może jakaś tańsza lokalizacja niż lotnisko
    Robimy wszystko co się da
    Co do lokalizacji, to nie ma alternatywy.
    zawsze można zrobić illegal street racing :twisted:
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rigobert
    Ja tylko oburzyłem się na styl wypowiedzi Pawła156.
    cóz moge powiedziec, czasami mi rece opadają, zawiodłem sie bo myslalem ze jesli bedzie w tym roku naprawde dobrze zorganizowany zlot, ze zostaną wszystkie błedy z poprzedniego roku wyeliminowane to uda sie zrobić naprawde wielką impreze, jesli Cie uraziłem tonem swojej wypowiedzi to przepraszam.

chciałem tylko dodać ze największą prace w zlot włożyli w tym roku AR_33, Kate i Fred, ja dokładam tylko swoje skromne trzy grosze i najbardziesz szkoda mi ich ogromnej pracy, przykre ze sporo osób nie potrafi tego docenic....

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał Paweł156
    Cytat Napisał rigobert
    Ja tylko oburzyłem się na styl wypowiedzi Pawła156.
    cóz moge powiedziec, czasami mi rece opadają, zawiodłem sie bo myslalem ze jesli bedzie w tym roku naprawde dobrze zorganizowany zlot, ze zostaną wszystkie błedy z poprzedniego roku wyeliminowane to uda sie zrobić naprawde wielką impreze, jesli Cie uraziłem tonem swojej wypowiedzi to przepraszam.

chciałem tylko dodać ze największą prace w zlot włożyli w tym roku AR_33, Kate i Fred, ja dokładam tylko swoje skromne trzy grosze i najbardziesz szkoda mi ich ogromnej pracy, przykre ze sporo osób nie potrafi tego docenic....
    Przynajmniej wiadomo, jakich błędów na przyszłośc należy unikac. Prawda jest taka, że ludzie mają to wszystko daleko i głęboko. Nie ma żadnego widocznego odzewu nawet w temacie zlotu. Czyżby niektórzy wstydzili się przyznac do rezygnacji?
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

AR_33
    Gość

Domyślnie

TAK DLA PRZYPOMNIENIA

LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):

1. alfasound_mania - ZREZYGNOWAŁ
    2. Paweł156 - ZAPŁACONE
    3. zdziba - 510zł
    4. bimski - ZAPŁACONE
    5. Tuti - ZREZYGNOWAŁ
    6. Bianco - 340zł
    7. KUBAS - ZREZYGNOWAŁ
    8. bladx - ZREZYGNOWAŁ
    9. M@t - 680zł
    10. Luna - 170 zł ZAPŁACONE
    11. Maffiu - ZREZYGNOWAŁ
    12. tomcio1274 - 510zł
    13. RUDA - 640zł
    14. Pikero - ZREZYGNOWAŁ
    15. raczek1984 - 510zł
    16. niggard - 150zł
    17. adamo - ZREZYGNOWAŁ
    18. LAZII - ZREZYGNOWAŁ
    19. Pitus25 - 510zł
    20. JAD - 170zł
    21. iza_1970 - 340zł
    22. Mario156 - 440zł
    23. alfa156 - 340zł
    24. krzychoo - ZAPŁACONE
    25. punisher - 340zł
    26. Krulik - 340zł
    27. UA - ZREZYGNOWAŁ
    28. Garos - ZREZYGNOWAŁ
    29. soldierndt - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
    30. QBA-Q8 - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
    31. Sylwik - Zrezygnowała

Prośba do osób z listy.

Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.

Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    TAK DLA PRZYPOMNIENIA

LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):

...

Prośba do osób z listy.

Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.
    Próbowaliście nawiązac z tymi osobami jakiś kontakt inną drogą niż elektroniczną? Bo mam wrażenie, jakby większośc w ogóle tutaj nie zaglądała, albo miała wszystko w głębszym niż głębokie, poważaniu.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

AR_33
    Gość

Domyślnie

bimski, tak się składa, że przy rejestracji nikt nie podawał nr tel. tylko maila.
    Chociaż jak patrzę na listę osób,które nie zapłaciły i porównam to z listą osób, które były na forum przez ostatnie 24 godz. to wiele osób powtarza się na obu tych listach :roll:

Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    bimski, tak się składa, że przy rejestracji nikt nie podawał nr tel. tylko maila.
    Chociaż jak patrzę na listę osób,które nie zapłaciły i porównam to z listą osób, które były na forum przez ostatnie 24 godz. to wiele osób powtarza się na obu tych listach :roll:
    Ja podawałem nr telefonu.

Właśnie dlatego pytałem. Co do listy odwiedzających forum - mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Ba! Niektórzy nawet udzielają się w innych wątkach (nie chcę wymieniac nickami).