Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [156] Mam ją ;) Jak ją zadowolić ;) ???

cosby
    Gość

Domyślnie [156] Mam ją ;) Jak ją zadowolić ;) ???

Właśnie kupiłem autko. Skoro ma mnie moja Bella pokochać to podpowiedzcie jak ją zadowolić Czego nie lubi 2.5 V6, jaka oliwka się jej podoba i jak często ją sami wymieniacie?

Na głośność już wiem wpływ ma łożysko i to lada dzień zrobię a później poprawię wydech przy kolektorze. Reszta jak stwierdził serwis jest na dziś dzień ok. W zawieszeniu do wymiany tylna końcówka (50 zeta) i z przodu prawy górny wachacz (ze 250). W weekend ją przegonię ze 300km więc powiem jak wrażenia

Zadam może głupie ale jeszcze jedno pytanko. Czy ktoś z was skracał drążek zmiany biegów? Przesiadłem się z A6 C5 i tutaj to chwilowo mam nadzieję ale mi przeszkadza...

kmito
    Gość

Domyślnie

Zacznij od tego:
    http://www.cuoresportivo.pl/
    Potem poczytaj forum.

Co do drążka zmiany biegów to uwierz mi dłuższy jest wygodniejszy i bardziej "sportowy" :wink:

Gratuluje zakupu i życzę miłych wrażeń.
    Pozdrawiam

cysio
    Gość

Domyślnie Re: Mam ją ;) Jak ją zadowolić ;) ???

Cytat Napisał cosby
    Właśnie kupiłem autko. Skoro ma mnie moja Bella pokochać to podpowiedzcie jak ją zadowolić Czego nie lubi 2.5 V6, jaka oliwka się jej podoba i jak często ją sami wymieniacie?

Na głośność już wiem wpływ ma łożysko i to lada dzień zrobię a później poprawię wydech przy kolektorze. Reszta jak stwierdził serwis jest na dziś dzień ok. W zawieszeniu do wymiany tylna końcówka (50 zeta) i z przodu prawy górny wachacz (ze 250). W weekend ją przegonię ze 300km więc powiem jak wrażenia

Zadam może głupie ale jeszcze jedno pytanko. Czy ktoś z was skracał drążek zmiany biegów? Przesiadłem się z A6 C5 i tutaj to chwilowo mam nadzieję ale mi przeszkadza...
    Ja mam skrócony - zero reakcji negatywnych. W nowej AR też skróciłbym.

cosby
    Gość

Cytat Napisał cysio
    Możesz skrobnąć jak wykonałeś ten zabieg? W sumie nie rozbierałem tego jeszcze ale nie wyobrażam sobie jak będzie ze wstecznym - coś tam trzeba przerabiać?

Dzięki za linka. Przegrzebię...

cysio
    Gość

Cytat Napisał cosby
    Cytat Napisał cysio
    Możesz skrobnąć jak wykonałeś ten zabieg? W sumie nie rozbierałem tego jeszcze ale nie wyobrażam sobie jak będzie ze wstecznym - coś tam trzeba przerabiać?

Dzięki za linka. Przegrzebię...
    Nie robiłem tego, taką już kupiłem, a wsteczny mam normalnie do tyłu bez podnoszenia żadnego dżinksa.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia