ja moge zrezygnowac z zarcia ale ze spania nie zrezygnuje bo wygodnicki jestem![]()
ja moge zrezygnowac z zarcia ale ze spania nie zrezygnuje bo wygodnicki jestem![]()
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Ja już rozpuściłem ile mogłem, mój wujek ma Lancie kiedyś myślał nad zlotem, zapytam powtórnie... Jejku ale sie rozpuszczam![]()
Właśnie dokonałem przelewu i rejestracji.
Termin realizacji przelewu: 2008-08-11
Do zobaczenia na zlocie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Karol88, w ile osób jedziecie? W rejestracji masz podane 2 osoby towarzyszące i 2 namioty![]()
Jadę w 3 osoby. Ja + 2 osoby towarzyszące.
Będziemy spać w 2 namiotach.
W jednym ja i moja narzeczona a w 2 kolega.
Chyba że to jakiś problem??
Karol88, nieno skąd
pytam bo często pojawiały się błędy w rejestracji
wole się upewnić.
Rozumiem![]()
a ile jest potrzeba kasy na to lotnisko, żeby z niego nie rezygnować?
P.S.
A może osobą które są na liście a nie wykazują zainteresowania ani nie raczą się pofatygować, by napisać, czy chcą jechać, czy nie dać odpowiedni podpis pod loginem? By każdy wiedział komu podziękować za odwołane atrakcje za zlot...![]()
Panie i Panowie. Osoby które nie odezwały się a wiedziały że mają dać informację znajdą się na czarnej liście, którą prowadzimy już odnośnie nieodebranych gadżetów. Dla nas już nie są wiarygodne.
W tej chwili skupmy się na tym by pozyskać jeszcze około 15 nowych osób, które będą chciały się pobawić na lotnisku. Wtedy powinniśmy utrzymać status quo.
Pozwoliłem sobie napisac o zlocie na piotrkowskim form motoryzacyjnym.Co prawda mało tam alf i mam nadzieję, że wiochy ludzie nie zrobią, ale z Piotrkowa do Częstochowy daleko nie jest, więc może ktoś chętny się znajdzie.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)