Witam. Czy jesteście Panowie w posiadaniu jakiegoś fajnego softu do AR 147 1.9 JTDm 150 koni? Silniczek jest zdrowy, aktualnie po wymianie turbosprężarkiPozdrawiam!
Witam. Czy jesteście Panowie w posiadaniu jakiegoś fajnego softu do AR 147 1.9 JTDm 150 koni? Silniczek jest zdrowy, aktualnie po wymianie turbosprężarkiPozdrawiam!
ja bym może wypróbował jakiś sofcik do 1.9 mjtd 16v 140 km
podejmie się ktoś bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Jest gdzieś w ogóle jakiś tutorial jak wgrywać te softy, jaki trzeba mieć kabel itd itd?
ajdacho - wydaje mi się, że jakiejś dużej różnicy nie ma w wersjach 140/150 koni, głównie programowo się różnią. Ale mogę się mylić.
Interfejs do programowania ECU przez OBD, jakieś KWP2000, Galletto, czy MPPS(chociaż ten potrafi sterownik uwalić).
Za dużo pieniędzy macie? Na prawdę nie szkoda wam kasy na naprawy silnika po "świetnych" softach z netu? Już takie patenty widywałem - a tu ukręcona ośka w turbo, wypalona dziura w tłoku, uszkodzony dwumas - niby przypadek, dopóki nie przyszło do oglądania softu. Kiedyś też ściągnąłem(z ciekawości) soft do którejś turbobenzyny i poprosiłem znajomego tunera, żeby rzucił okiem. Stukający soft - zabijasz motor dość szybko - i tego pokroju wynalazki sa w necie.
Cześć, jak jesteś zainteresowany to zapraszam na www.firma-duet.pl chętnie pomogę.
DUET a może jakieś potwierdzenie umiejętności? Wykresy? Jakiego sprzętu i jakiego oprogramowania używacie?